Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE MUTABILE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Tranzitul lui Pluto în Capricorn este unul dintre cele mai impresionante, dar a adus o mulțime de schimbări la nivel global și individual. Pluto este capabil să ofere putere sau să dărâme. În 2023, o să aibă și un tranzit scurt în Vărsător, între lunile martie și iunie. Iese definitiv din semnul dur al Capricornului abia în 2024. Iată care sunt efectele acestui tranzit pentru SEMNELE MUTABILE.

Ne aflăm pe finalul tranzitului lui Pluto în Capricorn. Pe data de 24 martie, o să aibă loc ingresul în Vărsător, cu o scurtă revenire în Capricorn, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Avem aproape 15 ani de schimbări profunde, atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Să ne amintim că Pluto a intrat în Capricorn pe 26 ianuarie 2008 și a adus modificări profunde în viețile noastre.

Semnul Capricornului este asociat cu organizarea, perseverența, răbdarea, ambiția dar și cu materialismul exagerat sau o lipsă de încredere. La nivel personal, am resimțit cu toții această călătorie a lui Pluto, în funcție de casa astrologică pe care a traversat-o. Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor - îi place să dărâme.

Cum a afectat Pluto în Capricorn semnele mutabile? Vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti

Iată cum te-a influențat tranzitul lui Pluto în Capricorn din 2008, în funcție de zodie sau ascendent și la ce va trebui să fii atent până anul viitor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La ce trebuie să se gândească acești nativi? Treci în revistă câte pierderi ai avut din 2008 și până în prezent. Ia în calcul înmormântările la care ai fost, dar și urmările pe care le-au avut asupra ta aceste evenimente.

Cum te-au format? Mai mult ca sigur, ți-a fost ridicată la fileu nevoia de supraviețuire. Ai dat din coate, să poți merge mai departe.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pluto este planeta care aduce în discuție și situații legate de copii, de naștere. Au apărut în viața ta copii din 2008 până în prezent? Pare că de atunci, te-ai chinuit pe la diferiți doctori, cu tratamente sau anumite proceduri.

Sau poate că ai înfiat un copil, ori acesta s-a îndepărtat de tine. Gândește-te la ce putere ți-a oferit Pluto, dar și la persoana care ești azi, după toate aceste evenimente. Pluto în Casa a 5-a vorbește și despre o componentă legată de moșteniri. Ai dus vreo luptă pentru resurse în toți acești ani?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu trebuie să te gândești la finanțele tale. La cum s-au schimbat ele din 2008 și până azi. Mai mult ca sigur, ai trecut prin anumite evenimente radicale. Fiindcă Pluto este cel care te aduce la zero și apoi te ridică.

Nu uita de evenimentele care te-au schimbat din punct de vedere financiar, pentru că Pluto te poate învăța cum să gestionezi mai bine acest aspect începând cu 2024.

Pești/Ascendent în Pești

Stai și întreabă-te: care sunt planurile de viitor pe care le aveai în 2008 și cum s-au desfășurat ele până acum? Probabil că Pluto în Casa a 11-a s-a cam jucat cu aceste planuri și ți-a adus schimbări. Unele s-au transformat în mod radical. Ai cunoscut oameni noi, s-au rupt unele prietenii mai vechi, au apărut diferite evenimente în viața celor mai dragi persoane.

Cu siguranță, acum ai alt anturaj, fiindcă Pluto ți-a arătat că nu totul este sub controlul tău. Din fericire, din 2024, o să fii mai relaxat. Pluto în Vărsător te poate duce către alte culmi.

Poți să fii interesat și de: Efectele lui Pluto în Capricorn pentru SEMNELE CARDINALE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel