Elon Musk anunță că logoul Twitter va fi înlocuit: "Vom renunța la toate păsările"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Logoul Twitter va fi schimbat. Acesta este anunțul făcut duminică de miliardarul Elon Musk 

Miliardarul Elon Musk a anunțat că intenționează să redeseneze logo-ul Twitter și să renunțe la utilizarea tuturor păsărilor asociate cu rețeaua socială, conform informațiilor furnizate de Bloomberg.

Într-o postare făcută la scurt timp după miezul nopții, Musk a declarat: "Dacă un logo X suficient de bun va fi postat în această noapte, îl vom introduce la nivel mondial începând de mâine." "Și în curând vom spune adio brand-ului Twitter și, treptat, vom renunța la folosirea tuturor păsărilor," a adăugat el.

În urmă cu un an, Elon Musk a achiziționat Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari și a fuzionat compania cu o entitate denumită X Corp.

Conform informațiilor publicate pe pagina web a Twitter, logo-ul cu o pasăre de culoare albastră este "cel mai recunoscut simbol al nostru", și de aceea este atât de protejat.

Musk s-a mai jucat cu sigla Twitter

În luna aprilie a acestui an, pasărea albastră a fost temporar înlocuită cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin, ceea ce a dus la o creștere de până la patru miliarde de dolari a valorii de piață a Dogecoin.

Recent, Twitter a întâmpinat probleme legate de acțiunile colective în justiție intentate de un grup de foști angajați care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii. În urma achiziției de către Elon Musk, Twitter a decis să concedieze jumătate din angajați pentru a-și reduce costurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel