Energia planetei Mercur în fiecare element astrologic. Ce spune despre relaţiile tale?

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Energia planetei Mercur în fiecare element astrologic. Ce spune despre relaţiile tale? (sursa foto: Andrew Moca / Unsplash)
Energia planetei Mercur în fiecare element astrologic. Ce spune despre relaţiile tale? (sursa foto: Andrew Moca / Unsplash)

Cum se manifestă energia planetei Mercur în cele patru elemente: Foc, Pământ, Aer şi Apă? Aflăm de la rappler.com:

Mercur în cele patru elemente

Mercur în semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător)

Nativii care au în hărţile natale planeta Mercur plasată într-o zodie de Foc își câștigă prieteni cu pasiunea, pofta de viață și dorința de a încerca lucruri noi și de a iniția distracția.

Cei care au Mercur în Berbec sunt mereu sinceri şi spun ce au în minte. Această sinceritate poate atrage oamenii spre ei. Ca prieteni, sunt genul care nu te vor menaja!

Cei care au Mercur în Leu sunt buni încurajatori, deoarece îşi dau seama cât de important e să stimulezi ego-ul; Acești nativi sunt generoși cu complimentele și au o atitudine dominantă în vorbire.

Cei care Mercur în semnul Săgetător (guvernat de Jupiter) sunt gânditori liberi, cu idei expansive; uneori ar putea pierde imaginea de ansamblu, dar ca prieteni te vor încuraja spre aventură și deschidere către concepte noi.

Mercur din semnele de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn)

Aceşti nativi tind să fie puțin mai rezervaţi din punct de vedere social, dar sunt fericiți să se conecteze cu alți oameni pentru chestiuni practice.

Mercur guvernează Fecioara, iar când este în acest semn, este analitic și metodic. Acești nativi sunt văzuţi drept oameni de bază şi de ajutor. Pentru că sunt mai introvertiţi, cei cu Mercur în Fecioară îşi pot face mai uşor prieteni în interacţiuni unu la unu.

Cei care au Mercur în Taur comunică, de obicei, cu măsură, calculat. Sunt hotărâți în ideile lor și sunt greu de clintit. Aduc, în schimb un nivel ridicat de echilibru și loialitate relațiilor lor.

Cei care au Mercur în Capricorn sunt oameni ambițioşi, care au mereu o rețea discretă. Atunci când întâlnesc oameni noi, ar putea lua în considerare utilitatea relației înainte de orice. Dar asta nu înseamnă că cei care au Mercur în Capricorn nu sunt prieteni statornici și loiali, odată ce se ataşează de cineva.

Mercur în semne de apă (Rac, Scorpion și Pești)

Aceşti nativi pot cuceri prin empatia și capacitatea lor de a atinge inimile cu cuvintele lor. Gândurile și ideile lor pot fi mai mult legate de emoțiile lor, făcându-le mai degrabă subiective decât logice.

Nativii care au Mercur în Rac îşi pot face prietenii se simtă ca în familie şi au mereu tendinţa de a-i îngriji pe ceilalţi.

Cu nativii  care au Mercur în Scorpion, știi că ești în graţiile lor dacă îți dezvăluie secretele lor și, la rândul tău, le vei câștiga prietenia divulgându-ţi secretele tale!

Cei care au Mercur în Pești sunt imaginativi și vor să-și împărtășească lumea interioară. Chiar dacă nu te poţi baza să faci planuri ferme cu ei, sunt sensibili și merg cu fluxul și, la fel ca ceilalți nativi cu Mercur în semne de Apă, își doresc ca cei apropiaţi lor să se simtă bine din punct de vedere emoțional.

Mercur în semnele de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător)

Aceşti nativi prosperă în prietenii spirituale și conversaționale și poate pune un accent mare pe mesajele text, conversaţiile de grup și alte instrumente de comunicare pentru a menține și a-și hrăni prieteniile.

Cei care au Mercur în Gemenii îmbrățișează cu uşurinţă experiențe noi și interesante și socializează fără probleme cu o mare varietate de oameni pentru a le stimula intelectul - cu atât mai mulți, cu atât mai bine.

Mercur în semnul Balanței (guvernat de Venus) este "fluturele social" suprem, priceput să citească energia dintr-o cameră. Ca prieteni, cei cu Mercur în Balanţă sunt buni ascultători şi oferă sfaturi diplomatice.

Nativii care au Mercur în Vărsător au o gândire profundă vor atrage prieteni cărora le place să discute despre starea lumii și a umanității, iar mintea lor deschisă îi îndeamnă să se amestece cu grupuri diverse pentru a fi expuși la idei inovatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel