„Este rândul meu” replica preferată cu Marte în semnul Berbecului până pe 5 iulie, ne anunță astrologul Daniela Simulescu

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu a venit cu un „breaking news astrologic” în care ne-a spus despre felul în care ne vom simți cu Marte în semnul Berbecului începând de azi.

Iată ce a spus astrologul Daniela Simulescu pe pagina sa de Facebook:

Breaking news astrologic! Marte a intrat în Berbec, unde va sta până pe 5 iulie. Începe un nou ciclu marțian. Să recapitulăm puțin. Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului, al curajului, al motivației și al pasiunii. Berbecul este primul semn al zodiacului, pionierul, cel mai competitiv, cel care îndrăznește, care nu stă pe gânduri și vrea tot timpul ceva nou.Apropo: Marte se simte ca la el acasă în semnul Berbecului!

De bine: forță, încredere, prospețime, energie din plin.

De mai puțin bine: furie, grabă, agresivitate. Însă, furia poate deveni cel mai bun instrument. Dacă o acceptăm și învățăm să o folosim spre câștigul nostru.

De astăzi și până pe 5 iulie, cel puțin, replica preferată a fiecăruia dintre noi va trebui să fie „Este rândul meu!”

Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia, face prăpăd în jurul lui. Marte în Berbec îi va „zgudui” pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. O să îi scoată în față, o să îi împingă, dacă nu fac ei primul pas, atunci se vor găsi în situații care îi vor obliga să îl facă oricum. 

Pe de altă parte, semnele de foc se vor simți ca acasă. Pentru Berbec, Leu, Săgetător, acțiunea era deja la cote mari, deci va fi destul de confortabil.

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbim pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite.

Mai multe detalii despre tranzitul lui Marte în semnul Berbecului puteți găsi cu un click aici!

Dacă doriți să știți ce anume aduce Marte în Berbec pentru fiecare zodie, vă invităm să citiți articolul special!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel