Ești VĂRSĂTOR? Iată ce te vizează săptămâna asta!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Nativii zodiei VĂRSĂTOR ar trebui să fie mai atenți asupra aspectelor profesionale din viața lor în prima săptămână din noiembrie. În plan amoros, nu este o perioadă bună. 

Luna nouă se petrece în casa a X-a a zodiei Vărsător. Orice faceți la serviciu se vede, se aude, se simte, de fiecare dată. Dacă altă dată puteați să faceți ceva de mai multe ori și tot nu era văzut, acum chiar și faptul că mutați o hârtie dintr-un loc în altul se va vedea. Rolul vostru, aici nefiind vorba doar de ce munciți, ce grădinăriți, ce faceți pe acolo, ce meșteriți, rolul vostru devine foarte important. Cine sunt eu în cadrul companiei sau al grupului de la muncă.

Aveți grijă, pentru că Luna nouă va fi în opoziție cu Uranus, la relațiile cu autoritățile, pentru că orice v-ar spune autoritățile, șefii, nu veți primi într-un mod plăcut. Senzația că vi se dă ordine vă va determina să somatizați foarte puternic pe interior. Recomandarea mea este ca zilele acestea să aveți grijă ce faceți la locul de muncă. 

Pot fi lucruri bune! Puteți să vă folosiți de aceste aspecte și să fiți mai curajoși, să vorbiți mai mult, să vă expuneți, să vă lăudați, să vă vadă oamenii, să deveniți mult mai vizibili. Dar atenție, este Marte pe acolo și puteți isca chiar și scandaluri. Dacă lucrați într-un loc unde trebuie create scandaluri, este perfect, dacă nu, aveți puțină grijă. 

Putem să vorbim și de faptul că Luna aceasta nouă schimbă și planul relațional. S-ar putea ca dintr-o dată să deveniți foarte radical în relația cu partenerul. Veți avea tendința să spuneți „până aici, eu nu mai pot”. Dacă doriți să se schimbe lucruri care nu s-au schimbat până acum, o să apelați la anumite crize, care să îl facă și pe celălalt să se gândească că este momentul unei schimbări. 

Venus intră în casa a XII-a la voi, așa că ar fi bine să aveți grijă la relațiile ascunse, la relațiile cu persoane indisponibile, aveți grijă la foști parteneri și la nevoia aceasta de a vă implica în tot felul de relații în care să vă sacrificați sau să fiți victimă. Cu Venus în Capricorn nu începe o perioadă bună pe plan amoros pentru voi, ci mai degrabă începe o perioadă bună de vindecare a unor traume și supărări. Vine o perioadă în care să învățați să dați drumul unor fantome ale trecutului pe plan amoros. Grijă mare la cheltuieli cu Venus în casa a XII-a. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel