Etalare Amos. Ce trebuie să știe o zodie în luna aprilie? Deși ai trecut prin furtună, vor veni vremuri bune pentru tine!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursă foto: Canal YouTube @AMOSWISDOMTAROT
Sursă foto: Canal YouTube @AMOSWISDOMTAROT

Află ce mesaje i-a transmis tarotologul Amos unei zodii. A trecut prin momente foarte grele, dar îi va fi mai bine! Despre cine este
vorba?

 

Pe canal său de YouTube @AMOSWISDOMTAROT, tarotologul Amos ne-a transmis cele mai importante mesaje pentru nativii Scorpion/Ascendent în Scorpion!

Iată care sunt previziunile în tarot pentru luna aprilie!

Energia ta este reprezentată de cartea ”Lumea”. Treci printr-un final al ostilităților și al luptelor. Ți se va deschide o ușă către ceva spiritual foarte benefic. Deși ai o dezamăgire foarte mare, acum transformi ceva. Dacă în ultima perioadă cei din jur te-au supărat sau ai avut evenimente neplăcute, această perioadă se termină. Tot ceea ce ți s-a întâmplat, te-a ridicat din punct de vedere personal și spiritual, spune Amos.

Încă te mai afli într-un proces de vindecare, însă vei fi mult mai atent la tot ceea ce se petrece.

Cartea ”Îngerul echilibrului” este alături de tine și te va ajuta să te echilibrezi. Nu te întoarce la persoanele care nu își mai au locul în viața ta. Pentru tine, nu mai există cale de întoarcere. Singura ta nevoie în acest moment este să devii mult mai puternic.

Care sunt mesajele îngerilor pentru tine?

  • Arhanghelul Gabriel (se ocupă de vești): ”Ai o misiune importantă în viață ce implică artele și comunicarea. Te rog, nu permite primejdiilor să te întoarcă din drum. Te voi ajuta.”
  • Arhanghelul Rafael (se ocupă de vindecare): ”Te ajut să vindeci provocările fizice în tine și în ceilalți. Ești un vindecător, ca și mine.”

Ce spun cărțile de tarot?

  • Cartea ”Marea Preoteasă” îți transmite că se întâmplă lucruri care îți vizează direct sufletul și intuiția. Ceea ce simți trebuie să și faci. Oscilezi între prezent și trecut. Tinzi să te întorci la ce-a fost deoarece prezentul nu este atât de satisfăcător. Nu este cazul, te sfătuiește tarotologul.
  • Cartea ”Cavalerul de Cupe” semnifică împăcarea, revenirea. Dar această carte este împreună cu ”5 de Cupe”. Ce înseamnă? Dacă ai fost o dată nefericit într-o situație, așa vei fi și în următoarele dăți. Poate ai fost într-o relație care ți-a adus foarte multă tristețe și neînțelegeri.
  • Cartea ”Faetonul” te încurajează să mergi înainte! Dacă în aceste momente vei ceda, o să mergi pe un drum care nu îți va fi benefic.

În plus, există posibilitatea să începi o nouă relație amoroasă. Totuși, încearcă să rămâi distant pentru o vreme. Cu toate aceste, vei crede că persoana aceasta nu ești ceea ce îți dorești. Prin urmare, vei căuta mai departe.

Din punct de vedere financiar, vei avea o perioadă foarte bună. Vor apărea schimbări totale în viața ta, iar suferința ta se va termina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel