Etalare Amos luna martie - cadou pentru femei: "Vei primi apreciere și recunoaștere pentru realizările tale"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Tarotologul Amos ne-a onorat cu prezența sa într-o emisiune, în cadrul căreia s-a discutat despre etalarea feminității pentru luna martie a acestui an. Iată care este cadoul Astrosens pentru urmăritoarele noastre! 

Tradiția Astrosens continuă! Amos, tarotolog, a mai fost invitat în emisiunile noastre, în cadrul cărora a realizat etalări speciale pentru doamnele și domnișoarele care ne urmăresc.

Amos începe prin a spune că luna martie este o lună dedicată doamnelor și domnișoarelor. O perioadă în care sexul frumos este celebrat în toată splendoarea lui. Și nu întâmplător avem această celebrare în cea de-a treia luna din an, deoarece cifra 3 vorbește despre Sfânta Trinitate, despre creativitate și creație. Iar femeile asta fac! Sunt cele care oferă viață.

Ce număr va guverna luna martie? Amos spune că va fi 6, care vorbește despre dragoste! Chiar dacă este luna a treia, din punct de vedere numerologic, cifra 6 arată zona de familie, dragostea și comuniunea cu ceilalți. În această lună, doamnele și domnișoarele sunt cele care își doresc să fie văzute, auzite și apreciate la adevărata lor valoare.

Totodată, există o nevoie foarte mare de recunoaștere a meritelor, care se va și întâmplă în luna martie. De ce? Fiindcă Arhanghelul Gabriel anunță aceste două mesaje:

Unul dintre ele spune așa: Fii sinceră cu tine! Nu te compromite, nu îți lua în derâdere ideile, ascultă, ai încredere și urmează-ți vocea interioară. 

Este un moment bun să iei o decizie referitoare la relația în care te afli. În acest caz, este foarte important să nu te minți. Dacă există probleme de comunicare sau sentimentul că nu se mai poate merge înainte sau nu ești suficient de înțeleasă, este bine să mergi mai departe.

Al doilea mesaj vorbește despre recunoaștere publică: Vei primi apreciere și recunoaștere pentru realizările tale! Mai ales din partea persoanelor dragi, din familie, fie că vorbim despre soț sau copii. Va fi o energie foarte frumoasă.

Cărțile de tarot pentru etalarea feminității în luna martie

Amos amintește mai întâi de cărțile cu numărul 28, 12 și 7. Aceste mesaje ale cărților, luate împreună, vorbesc despre voioșie, bucurie sau chiar flirt. Femeile sunt îndemnate să înțeleagă mai clar ceea ce își doresc de la un bărbat. Să se lase puțin controlate, dar să li se ofere libertatea de expresivitate.

Amos îndeamnă doamnele și domnișoarele să nu uite niciodată că sunt femei. Iar dacă cineva încearcă să îți limiteze această libertate, înseamnă că nu are ce să caute în viața ta. 

Cartea cu numărul 12 vorbește despre bucurie și despre petrecerea timpului liber într-un mod frumos și sănătos, alături de oamenii dragi și de prieteni. 

Cartea 7 vorbește și despre sensibilitate. În luna martie, femeile vor fi foarte sensibile la anumite cuvinte, ori ale partenerului, ori ale celor de care sunt înconjurate. 7 vorbește și despre eventuale tensiuni.

Lux, inspirație și divinație sunt alte trei cărți de tarot pentru luna martie. Avem nevoie de o conexiune foarte validă cu interiorul nostru și cu intuiția, dar și cu sexualitatea. 

În martie, femeile își doresc să arate bine și să își cumpere lucruri pentru ele. Să iasă mai mult. Desigur, aceste sentimente ar trebui exprimate și în restul anului, nu doar în luna martie.

Vorbim și despre zona bijuteriilor, a creației. Este o lună bună să îți pui în aplicare planuri mai vechi, pe care nu le-ai dus la bun sfârșit. În timp, pot deveni adevărate afaceri.

Când vorbim despre energia feminină, vorbim despre sensibilitate, empatie, emoție și înțelegere. Aceste cuvinte sunt de bază pentru această lună.

Ai ocazia să încerci și un nou stil de viață, pe care nu l-ai mai ales până acum. Se pot crea și experiențe solide interumane.

Ce recomandă Amos femeilor în luna martie?

În primul rând, toate problemele încep de la idealizare. Când începem o relație, nu avem timpul necesar să vedem cum este cu adevărat o persoană. Trecem printr-o tatonare a terenului. A doua problema este legată de cum aș vrea eu să fii tu. Ei bine, nimeni nu se schimbă cu adevărat. 

Toate aceste tipare aduc niște probleme legate de singurătate. Atunci când avem așteptări de la o persoană, dar ne aflăm deja într-o relație, putem simți că nu mai funcționează cum trebuie. Este o risipă să încercăm să îi schimbăm pe cei din jur, chiar dacă vorbim despre partener. 

Urmăreşte interviul acordat de Amos pentru Astrosens.ro: 

Vezi și: Previziuni 2023. Amos, tarotolog: “Începutul erei spirituale și ridicării voalului de pe ochi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel