Etalare specială Amos luna martie: Femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Ce le rezervă femeilor luna martie din punctul de vedere al tarotului?

L-am invitat pe Amos, tarotolog, să facem împreună o emisiune specială pentru luna martie. Mai exact una în care să vedem ce spun cărțile despre femei. Amos a acceptat și a făcut o etalare din care au reieșit doar vești bune.

Te invit să citești ce ne-a povestit Amos, dar să și privești întreaga emisiune care mai are câteva surprize!

Amos: "Doamnele și domnișoarele, în luna martie, se vor bucura de ele. Când am deschis cărțile, am văzut o energie solară, vitalitate, sănătate. Ceea ce mă face să cred că, în mare parte, femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea. "

Ce cărți ne rezervă luna martie?

"Am extras câteva cărți. Prima este cartea “3 de cupe” care simbolizează petrecerea, uniunea, faptul că mă înâlnesc cu prietenele mele. Este foarte posibil să existe o petrecere între prieteni, dar este și o carte a victoriei, cumva. Această carte ne transmite că nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce s-a întâmplat, eu mă ridic de acolo și merg înainte. Este o sărbătoare. O împlinire. Poate unele femei vor absolvi în luna martie un curs, vor lua o diplomă sau vor fi avansate la locul de muncă. În ceea ce privește sufletul, cartea “3 de cupe” semnifică liniștea, fericirea, împăcarea cu tot ceea ce a fost și conștientizarea a ceea ce este. Prezentul!

Următoarele cărți sunt “Regina de Spade“ și “10 de bâte“. Adică femeia rațională, cea care nu se mai lasă condusă neapărat de emoții. Deciziile pe care le ia de acum încolo vor fi foarte radicale. Aici avem și o schimbare. Doamnele și domnișoarele se debarasează efectiv de griji. Adică nu își mai iau responsabilități care nu le aparțin. 

Apoi avem cărțile “6 de cupe“, “Soarele“ și “Îngerul temperanței“. Acestea înseamnă găsirea echilibrului. Eu cred că vor fi câteva doamne care vor rămâne chiar însărcinate în luna martie. Este o lună a copilăriei, a copiilor, și multe femei își găsesc vindecarea emoțională. Cum? Prin ieșirea din zona relațiilor toxice, a dependenței. Este o energie a sănătății din toate punctele de vedere. Aceste trei cărți sunt minunate, arată protecția și puterea de a o lua de la 0. Și avem bineînțeles și credința."

Urmărește întreaga emisiune: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel