Etalare tarot pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Ce lecții le oferă luna iulie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Tarot
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Începutul lunii iulie se arată promițător pentru zodiile de pământ. 

Începutul lunii iulie poate aduce schimbări și noi oportunități pentru zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Iată o etalare de tarot pentru a vedea ce anume se poate prefigura pentru aceste zodii în Luna lui Cuptor.

Cum faci față lunii iunie?

Nouă de Monede. Această carte sugerează că te afli într-o perioadă de abundență și independență. Ai muncit din greu pentru a ajunge aici și acum te poți bucura de roadele muncii tale.

Ce provocări vei întâmpina?

Șapte de Cupe. Provocarea principală constă în posibilitatea de a fi copleșit de prea multe opțiuni sau iluzii. Este important să rămâi concentrat și să faci alegeri clare, bazate pe realitate, nu pe visuri.

Cum va fi viitorul apropiat?

Carul. Această carte indică un progres rapid și un triumf clar. Dacă rămâi determinat și îți menții direcția, vei depăși obstacolele și vei avansa semnificativ în proiectele tale.

Ce sfaturi primești?

Cavalerul de monede. Sfatul principal este să fii perseverent și metodic în acțiunile tale. Răbdarea și atenția la detalii vor fi cheile succesului în această perioadă a lunii.

Primești vreun ajutor?

Regina de Cupe. Această carte sugerează prezența unei persoane empatice în viața ta. Poate fi cineva care te ajută să îți explorezi emoțiile și să găsești echilibrul interior.

Ce speranțe și ce temeri vei avea?

Opt de Spade. Această carte indică o teamă de a fi prins într-o situație fără ieșire. Este important să conștientizezi că multe dintre aceste limitări sunt auto impuse și că ai puterea de a te elibera.

Rezultatul lunii iulie?

Regele de monede. Această carte sugerează că vei ajunge într-o poziție de stabilitate și prosperitate. Eforturile tale vor fi răsplătite și vei avea ocazia să îți construiești un viitor solid și sigur.

Deși vei avea de înfruntat provocări și vei trebui să faci alegeri importante, dacă rămâi perseverent și metodic, vei reuși. Suportul emoțional și echilibrul interior vor juca un rol foarte important, iar eforturile tale vor duce la o perioadă de stabilitate și abundență.

Ce trebuie să știm despre tarot? Informații utile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel