Evenimente de mare importanță pentru Scorpion, Vărsător și Pești. Pregătiți-vă pentru schimbări drastice!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pe 3 iunie, Mercur intră în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Comunicarea va fi pusă pe primul loc, devenim mai curioși și mai flexibili. Cu toate acestea, există și câteva riscuri. În primul rând, alergăm după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate. Însă urmează o perioada nemaipomenită pentru educație și reconversie profesională.

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce ne aduce? Este o perioadă foarte bună pentru a avea intenții și a începe lucruri noi. Este momentul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, dar și percepții diferite. Pentru acestea, trebuie să știm că educația este cheia.

Pe 8 iunie, Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Nu este un aspect plăcut. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Am putea face tot posibilul să ne implicăm în situații care să ne demonstreze aceste lucruri. Mai mult decât atât, Venus din Gemeni vrea joacă și voie bună, iar Saturn din Pești vrea mai multă seriozitate și maturitate.

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse, confort și siguranță. Devenim pragmatic și posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este o săptămână bună pentru tot ceea ce înseamnă intimitate și pentru investiții. Dar nu este săptămâna cea mai bună pentru a vă pune toate ouăle într-un singur coș, după cum spune Daniela Simulescu. Testează, dar nu risca totul din prima. Investește treptat. Dacă ai nevoie de o finanțare sau de sprijin din partea celorlalți, este un moment nemaipomenit. Marte, guvernatorul tău, se pregătește să iasă din casa a șasea. Te vei simți agitat, dar va trebui să înăbușești această stare. Găsește metodele cele mai bune pentru asta. Acordă mai multă atenție alimentației, somnului și tuturor obiceiurilor pe care le ai zi de zi. Nu te certa cu colegii din motive banale. Încearcă să consumi excesul de furie și de energie într-un mod folositor. Astrologul îți mai spune că generozitatea este minunată. Dar când o folosești pentru a demonstra ceva, ai putea să exagerezi.

Ce înseamnă un stellium în astrologie? Vom avea unul pe 6 iunie și aduce forță și energie!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei avea un stellium în casa a cincea. Dacă îți dorești un copil, este momentul ideal. Petrece timp de calitate cu copiii. Râzi cu ei sau du-i să încerce ceva pentru prima dată. Dar dacă nu ai sau nu îți dorești copii, este o săptămână foarte bună pentru romantism, joacă, distracție și evenimente. Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să te joci și să te bucuri. În această săptămână, poți să și flirtezi. Fii foarte cuceritor. Astrologul îți atrage atenția că, dacă ai tendințe către jocuri de noroc sau alte vicii nesănătoase, este o săptămână mai riscantă. Ai putea pierde controlul.

Pești/Ascendent în Pești

Este o săptămână minunată pentru decorarea casei, pentru a te muta sau pentru a începe construcția unui imobil. Ai șansa să te conectezi altfel cu familia. Ieși la evenimente alături de aceștia.  Mercur, guvernatorul casei a șaptea, va face o conjuncție cu Jupiter. Prin urmare, partenerul este de mare sprijin. Va fi necesar să nu-l judeci și să nu fii critic cu el. Poate că a greșit, însă dacă vei fi dispus să lași supărarea, el îți va fi alături. Este un moment ideal și dacă îți dorești să faci proceduri pentru a pleca sau a te întoarce în țară. Ai foarte multe planete în casa a patra. Așadar, vorbim despre o reconectare cu rădăcinile noastre sau despre o nouă bază. Ai nevoie de propriile rădăcini, după cum spune Daniela Simulescu.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel