Evenimentele astrologice ale lunii APRILIE. Ziua MAGICĂ

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
www.pexels.com
EXCLUSIV
www.pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan cele mai importante evenimente ale lunii aprilie. 

Luna aprilie vine cu șansa de dizolvare care poate fi folosită pentru a reconstrui. E important să folosiți energia acestei luni pentru a face lucruri speciale, pentru a fi mai aproape de mediu, de natură, pentru a simți altfel dragostea, pentru a putea să vă lăsați purtați de val.

Vedetele lunii aprilie sunt Peștii sau cei cu ascendentul în Pești. Aceștia vor primi sprijin și vor găsi soluții uimitoare.

Aveți în aprilie șansa de a renunța la ceva. Fie că e vorba despre un loc de muncă ce nu vă mai satisface, fie că doriți să ieșiți dintr-o relație toxică sau să scăpați de un obicei toxic și să căutați sprijin, astrele vor fi alături de dvs. în direcția dorită în acest sens.

Este o lună foarte bună pentru a călători. Ideal ar fi să alegeți călătorii în locuri magice, în locuri încărcate de atmosferă și poveste.

Petreceți mai mult timp cu voi înșivă, retrageți-vă dacă simțiți nevoia.

În ceea ce privește zona profesională, ar fi bine să scăpați de griji și să vă luați inima în dinți pentru a face o reconversie profesională. Toate joburile din zona de servicii sociale, servicii de la oameni pentru oameni vor fi favorizate. Totodată, puteți să vă apucați de scris, să vă cultivați creativitatea.

Cele mai importante evenimente astrologice

1 aprilie

Luna nouă alături de Chiron vorbește despre rănile pe care le avem, fie ele fizice sau emoționale, precum Chiron încercăm să îi vindecăm pe alții, dar nu ne putem vindeca pe noi înșine. Astfel, Luna nouă în Berbec provoacă și puțină durere pe care trebuie să învățăm să o acceptăm și să mergem mai departe.

5 aprilie

Venus intră în Pești, iar cuvintele-cheie ne trimit către zona artistică, vibrând a imaginație, dar și către retragere, întoarcere către sine.

11 aprilie

Mercur intră în Taur unde va sta până pe 30 aprilie. În această perioadă vom fi mai calculați, mai pragmatici, mai analitici, mai raționali și probabil că vom avea mai mult timp să ne gândim.

12 aprilie

Se petrece marele eveniment, conjucția Jupiter-Neptun în Pești. Un eveniment încărcat de magie, un eveniment istoric – se petrece o dată la 13 ani. În jurul acestei date ar fi bine să faceți ceva cu totul și cu totul special: poate o rugăciune, o meditație, un ritual. Marcați această zi ajutând pe cineva. Energia Peștilor vorbește și despre cei vulnerabili, faceți-vă timp să îi ajutați pe cei fragili sau nevoiași.

15 aprilie

Marte intră în Pești. Va fi mai multă acțiune, dar vom vorbi mai puțin. Atenția noastră va fi îndreptată spre culise, ne vom simți nesiguri, puțin confuzi. Multe dintre acțiunile întâmplate până acum vor începe să se dizolve.

16 aprilie

Lună plină în Balanță e în careu cu Pluto. E momentul potrivit în care să vă decideți să puneți punct. Să spuneți stop unui lucru care nu vă mai servește, nu vă mai face bine: fie că e relație, prietenie, loc de muncă, obicei nesănătos.

Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn (în ultimele grade- 27-30). În special aceștia se vor simți provocați de evenimente care îi vor înfuria. Vor fi negocieri dure, nu credeți tot ce vi se spune.

20 aprilie

Soarele intră în Taur, unde va fi și Mercur. Veți fi mai dornici să vă bucurați de rezultatele muncii voastre, însă veți fi și rezervați, rămânând în zona rutinei.  

30 aprilie

Eclipsă parțială de Soare, Luna Nouă este în Taur, iar Mercur intră în Gemeni

Veți simți nevoia de a planta ceva, doar că lucrurile se schimbă, nu mai puteți folosi același tip de semințe. Va fi o schimbare la nivel de resurse, vom discuta despre un tip diferit de alimentație.Putem folosi acest eveniment ca să fim mai atenți la modul în care ne hrănim, atât în ceea ce privește mâncarea propriu-zisă, cât și informațiile pe care le primim, oamenii pe care îi acceptăm în preajma noastră.

Mercur în Gemeni va veni cu luna mai care va fi energică și dornică de noi începuturi.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel