Evenimentele astrologice la care trebuie să fii atent în august 2022

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu ne atrage atenția asupra principalelor evenimente la care trebuie să fim atenți în august. 

Tripla conjuncție și intrarea lui Marte în Gemeni vor avea un impact mare asupra viitorului nostru. Găsești aici previziunile lunii august pentru fiecare Zodie/ Ascendent. 

Tripla conjuncție

Aspectele majore ale lunii august sunt înregimentate în zona financiară. Tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur și Luna Plină de pe 12 august vin cu evenimente care să ne zguduie sistemul de valori. Cu toții vom fi nevoiți să facem ajustări în finanțele proprii. Mai ales în ceea ce privește modul în care cheltuim. Da, putem da vina pe ce se întâmplă acum în lume, dar victimizarea nu ajută la nimic. Putem începe din august să căutăm și să găsim soluții.

În primul rând, este cazul să renunțăm la tot ce este superficial. Să ne dăm seama dacă nu cumva aruncăm cu bani pe lucruri văzute pe rețelele sociale, care nu ne aduc plus valoare deloc. Marte va începe tranzitul prin Gemeni după 20 august și va aduce la suprafață faptul că ducem multe lupte total nefolositoare. Și că ne pierdem ușor.

Așadar, luna august se anunță destul de frustrantă pentru unii nativi. Mai ales pentru cei care nu obișnuiesc să facă schimbări conștiente în viețile lor.

Tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord va influența primele trei săptămâni. După 20 august, Marte va intra în Gemeni. Cu alte cuvinte, dacă în primele zile vă veți lovi de unele blocaje, să știți că nu este nimeni altcineva vinovat. Doar frica, nesiguranța și pragmatismul exagerat. Dacă veți simți că nu se mișcă nimic, că oamenii vă pun piedici sau că sunteți ghinioniști, astrele vă mai invită să vă mai gândiți încă o dată. Sigur, fiecare are ritmul lui, dar câteodată loialitatea față de o situație, un om, un lucru are termen de valabilitate. Istoria a arătat că în momente de criză, oamenii pot avea idei geniale. Pe toate planurile.

Marte în Gemeni

După cum spuneam, evenimentul astrologic principal al lunii august este începerea tranzitului lui Marte prin semnul Gemenilor. Planeta acțiunii și a motivației va sta în Taur până pe 20 august, timp suficient pentru a ne încăpățâna sau pentru a opune rezistență la tot ce este nou, proaspăt sau diferit.

Vom căuta confortul cu orice preț. Dar după 20 august, unii vor fi obligați sau, de ce nu, dornici să încerce altceva, să caute alternative sau să învețe lucruri noi. Multitasking-ul va fi regăsit atât în viața profesională, cât și în cea personală. Și cu Marte prin Gemeni vom căuta soluții prin care să facem mai mulți bani, noi cunoștințe și să ne punem la muncă și pasiunile. Ca să nu mai spunem că va începe o perioadă minunată pentru cei care își doresc de mult timp o reconversie profesională. Aveau nevoie doar de primul pas și le-a lipsit curajul. Iată că, din august, ceva îi va împinge pe noul drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel