Evenimentul-CHEIE al anului 2022: Conjuncția Jupiter-Neptun în Peşti

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

Conjuncția Jupiter-Neptun, din 12 aprilie 2022, un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum o cunoaştem. Daniela Simulescu explică fenomenul în emisiunea dedicată acestui aspect astrologic, despre care spune că va aduce în faţă problemele nerezolvate din 2020 şi în care oamenii vor prioritiza vindecarea mentală şi spirituală mai mult ca oricând.

Conjuncţia Jupiter-Neptun,12 aprilie 2022

"Vom discuta despre subiectul astrologic fierbinte al anului 2022, este vorba despre conjuncția Jupiter Neptun, din semnul Peştilor, care se va petrece pe 12 aprilie.

Citeşte şi: Horoscop 2022: Anul VINDECĂRII pentru toate zodiile! 12 aprilie, ziua care schimbă TOTUL

Această conjuncţie se se petrece o dată la 13 ani, în câte un semn. Neptun a intrat în Pești în 2011 și va mai sta până-n 2026, adică mult şi bine. Să ne aducem aminte de faptul că că Jupiter a fost în Pești între 14 mai și 28 iulie 2021, s-a întors în Vărsător şi va sta până pe 11 mai 2022, când va intra în Berbec, iar pe 28 octombrie revine în Pești, unde stă până în 21 decembrie anul viitor. Ce înseamnă acest lucru? Aceste două planete când se întâlnesc, creează un trend. Vorbește foarte mult de spiritualitate, despre partea interioară. Când vorbim despre Jupiter, vorbim despre expansiune. Când vorbim de Neptun, vorbim despre stări, despre ce simțim.

Daniela Simulescu: "Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea"

Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Ele vor seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În  toate direcţiile ne vom duce şi nu vom mai şti în cine să credem.

Fie că ai Peşti sau nu în astrogramă, în primul rând vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu ş-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la băut, ţigări, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Jupiter Neptun e bun pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020.

Vindecare

În câteva luni, psihologii se vor îmbogăţi pt că această conjuncţie îţi arată clar că trebuie să te vindeci şi pe interior. S-ar putea ca percepţia oamenilor despre mersul la psiholog sau psihiatru se va schimba pentru că ne dăm seama că avem nevoie.

E foarte bună pentru vindecare şi acceptare. 

Dacă tu te ştii că ai un viciu şi toată lumea îţi spune asta şi tu în continuare negi, gândeşte-te în ultimii ani ce ai pierdut din cauza acelui viciu şi poate îţi faci curaj să ceri sprijin şi să înceapă o perioadă în care începi să vindeci.

Jupiter-Neptun vorbeşte de sănătate, vicii şi problemele psihologice. Tot ce s-a întâmplat anul trecut, la anul se vor vedea. Mulţi, din dorinţa de a se vindeca, îşi vor da seama că vor să îi vindece şi pe alţii. 

Danilea Simulescu: "Va fi o confuzie care va dizolva tot ce ştim despre lume..."

Citeşte AICI articolul COMPLET!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel