Fațetele feminității în astrologie. Ce ne spun Luna, Venus, Ceres, Pallas Athena, Vesta și Juno din harta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

În astrograma natală, există o serie de asteroizi care reprezintă fațetele feminității. Iată ce spun aceștia despre noi, conform astrologului DC News și redactorului-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Ce îți oferă astrologia dacă ești femeie? Ei bine, într-o astrogramă, femeia nu are legătură cu zodia sa, ci cu alte detalii care ies prima dată în evidență.

Așadar, nu doar planetele mari sunt importante, ci și asteroizii din harta natală, care funcționează precum o distribuție de personaje. Au capacitatea să adauge noi detalii și dimensiuni vieții emoționale sau dinamicii unei relații. 

Luna și Venus

În primul rând, adevărata TU se bazează pe semnul tău lunar, cu o influență foarte importantă. Luna arată sentimentele, stările și înclinațiile tale romantice, dar și emoțiile pe care le ai. Totodată, Luna este cea care arată dincolo de ce construim noi, pentru a arăta societății.

Ne cunoaștem Luna? Înseamnă că știm cum suntem pe dinăuntru, pe interior și care sunt nevoile noastre. În funcție de semnul Lunar, aflăm și detalii importante despre familia noastră. Despre relația cu mama, cu tata, cu copilăria noastră, dar și cu felul în care procesăm emoțiile.

Ce părere are Astrologul Daniela Simulescu? Aceasta crede că Luna este prima care contează în harta unei femei, fiindcă arată cum este ea construită pe interior. Și da, Luna are o legătură importantă cu tot ce înseamnă hormoni, maternitate, fertilitate. Luna se formează în primii ani de viață.

Este important semnul în care ai Luna. De pildă, o Lună într-un semn de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), înseamnă că ai nevoie de siguranță și de stabilitate.

Dar cine este Venus? Plasarea ei în harta noastră afectează modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Discută și despre propria noastră atracție și despre lucrurile care ne stârnesc plăcerea.

Venus în hartă ne arată cum să ne machiem, cum să ne îmbrăcăm, cum să ne coafăm. Cum să ne purtăm, ca femei. 

Ne demonstrează ce ne place în a fi femei, un aspect incredibil de important.

Vezi aici articolul complet despre Luna și Venus în harta natală.

Ceres

Ceres sau Demeter era Zeița agriculturii, a recoltei. Este o figură maternă copleșitoare, care își creștea singură fiica. 

Ca femei, Daniela Simulescu ne spune că nu suntem doar Luna și Venus. În caz contrar, ar însemna că toate am face aceleași lucruri sau am arăta la fel. Feminitatea are multe fațete, așa că acest asteroid poate să ne arate ce ne deosebește ca femei.

O femeie cu un Ceres puternic în harta natală are o anxietate aparte legată de copil sau vizavi de conceptul de maternitate. De multe ori, Ceres se află în astrogramele femeilor care își cresc singure copiii. Ceres poate fi prezentă și în hărțile acelora care se confruntă cu probleme de infertilitate. Nu în ultimul rând, femeile cu acest asteroid pregnant sunt bune mame și se pricep la mâncare.

Vezi aici articolul complet despre Ceres în harta natală.

Pallas Athena

Pallas, cunoscută mai frecvent ca Atena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine.

Daniela Simulescu punctează următoarele aspecte foarte importante despre Pallas Athena: "Ea este o fațetă importantă a femeii. Femeile care au o Pallas puternică în astrogramă, merită să asculte sau să citească povestea acestei zeițe. (...) Pallas a devenit și ea zeița războiului. Aceasta făcea strategii și îi învăța pe alții cum să confecționeze arme.

Cele care au un Pallas puternic în astrogramă au energia feminină egală cu energia masculină. Dar tot timpul vor rămâne fetele lui tata. Indiferent de cum va fi tatăl lor, aceste femei cred că tatăl trebuie iubit și respectat. Și vor fi foarte sensibile în ceea ce privește relația cu acesta.

De fel, femeile Pallas sunt și mai masculine, fie că vorbim despre atitudine sau vestimentație. În zona profesională, sunt foarte ambițioase și muncitoare. Luptă cot la cot cu bărbații."

Vezi aici articolul complet despre Pallas Athena în harta natală.

Vesta

Vesta este considerat o bijuterie a astrologiei sau cel mai strălucitor asteroid de pe cer. Este un simbol al simplității, al purității și al esenței lucrurilor.

Daniela Simulescu ne spune următoarele aspecte foarte importante despre Vesta: "Era Zeița focului suprem. Este cea care a jurat castitate, nu s-a căsătorit și nu a făcut copii, pentru că a dorit să se dedice unui ideal, al iubirii pure.

Vesta vorbește despre iubirea neîntinată și nepătată. Femeile care au o Vesta foarte puternică în hartă nu văd sexualitatea așa cum o vede oricine. De asemenea, s-ar putea să fi moștenit o frică de a face copii. De cele mai multe ori, vor să o ia pe Vesta și să o implice într-un scop special din viața lor, profesional sau personal.

Aceste femei uită de sexualitate sau de intimitate, dar se simt eliberate după vârsta de 40 de ani.”

Vezi aici articolul complet despre Vesta în harta natală.

Juno

Juno sau Hera este sora-soția lui Jupiter sau Zeus, cunoscut drept regele lasciv sau chiar pofticios al zeilor. Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar.

Astrologul ne spune: "Juno a fost soția celui mai mare zeu, dar acesta o înșela pe unde apuca. Acesta avea o mulțime de relații extraconjugale. Deci Juno era femeia înșelată permanent, nu era respectată și suferea. Era geloasă, invidioasă și îl trăda și ea pe Zeus.

Când ai un Juno puternic în hartă, este o poveste moștenită acolo de a fi soția perfectă, dar de a îndura foarte multe.”

Vezi aici articolul complet despre Juno în harta natala. 

Aici poți urmări emisiunea completă cu Astrologul Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel