Februarie, luna IUBIRII pentru această ZODIE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Februarie, luna IUBIRII pentru această ZODIE (sursa foto: Amy Shamblen / Unsplash)
EXCLUSIV
Februarie, luna IUBIRII pentru această ZODIE (sursa foto: Amy Shamblen / Unsplash)

Februarie este luna iubirii la propriu pentru una dintre semnele zodiacului, ce va fi avantajată de aspectele acestei perioade:

Fecioară / ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, e bubuită de planete. Jupiter este în casa a 7-a, Venus nu mai este retrogradă, Marte e prin casa a 5-a. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, despre plăcere, despre răsfăţ, despre gust, satisfacție. 

Cu Marte prin casa a 5-a aveţi creativitate, impulsivitate care vine dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

Voi, în luna februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. Fie să vă îmbrăcaţi diferit, să vă gătiţi, să vă simţiţi bine, să ieşiţi în oraş să vă lăudaţi, să vă uitaţi în oglindă... e o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Cine să vă asigure plăcerea dacă nu voi?

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Ar fi păcat să nu folosiţi o lună cu Marte în casa a 5-a. Pe lângă faptul că veţi dori să organizaţi, să vă lăudaţi, să spuneţi tuturor cum să facă, ce să facă, să dramatizaţi, să faceţi pe actorii, nu contează.

Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, mergeţi. E o lună de răsfăţ, e o lună de iubire.

Relaţia cu copiii se va schimba. Cei care aveţi copii, veţi observa ceva diferit în comportamentul lor. Poate vă jucaţi cu ei, poate staţi cu ei, îi analizaţi mai mult.

Ştiţi cum sunt copiii. Sunt curioşi, iar viaţa pentru ei e un bufet suedez şi vor câte o mostră din orice. Cam aşa trebuie să fiţi voi în luna februarie.

Că pe de altă parte, să nu uităm, Luna Plină de pe data de 16 februarie va vorbi despre sănătate sau de lucruri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum.

Deci, în februarie, iubire multă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel