FECIOARĂ, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru nativii Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce horoscopul lunii august. Fecioarele vor avea tendința de a se încăpățâna și de a vedea situația doar din punctul lor de vedere. Mai multe detalii mai jos. 

Horoscop Fecioară/ Ascendent în Fecioară august 2022

E posibil ca în august să nu ascultați de nimeni și să nu vreți să schimbați nimic. Astrologul Daniela Simulescu vă spune că s-ar putea „să pară că aveți ochelari de cal, nu prea o să vedeți ce e în stânga și în dreapta și o să fie destul de greu de lucrat cu voi”. O să fiți pe calea voastră, modul vostru de a expune lucrurile și de a aborda situațiile.

Pentru că Luna Plină din Vărsător se petrece pe axa 6-12, la locul de muncă pot apărea probleme cu colegii, aceștia nu se vor înțelege deloc bine cu voi. 

Sigur că aveți empatie, sigur că puteți fi raționali, dar și înțelegători în același timp și vă puteți pune în locul celorlalți, dar nu veți dori să faceți asta, ci să continuați să vă încăpățânați cu privire la faptul că doar voi aveți dreptate. Până la urmă, este posibil să vă fi atins o limită a voastră și să nu mai doriți să faceți deloc compromisuri, însă, puțină flexibilitate v-ar ajuta. 

Există varianta ca idealurile voastre să nu mai corespundă absolut deloc cu realitatea, să trageți de ceva care nu are nicio șansă de împlinire. Trebuie să înțelegeți că pe cât de tare insistați cu asta, pe atât de puțin veți obține. 

Astrologul vă atrage atenția și cu privire la sănătate, nu o neglijați în luna august, încercați să vă odihniți, să vă gândiți la calitatea somnului vostru și să meditați pentru a mai elimina din stres. 

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. Poți citi mai multe despre aceasta chiar aici! 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus, iar pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel