FECIOARĂ, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu le recomandă Fecioarelor să nu se dăruiască cu totul prietenilor, familiei și colegilor în prima parte a lunii, deoarece riscă să rămână complet fără energie. Acești nativi sunt în continuare sprijiniți în demersul lor de a învăța și de a-și lărgi orizontul cunoașterii. 

PREVIZIUNI PENTRU FECIOARĂ/ ASCENDENT ÎN FECIOARĂ ÎN IULIE 2022!

În prima parte a lunii, energia ta se duce către ceilalți. Vei fi foarte axat pe oamenii din jurul tău. Te vei pierde între aceștia, prieteni, colegi, rude. Îți vei împărți timpul între familie și prieteni și te vei concentra pe cum îi poți ajuta, pe ceea ce se întâmplă în viața lor. Aceasta va fi tendința ta, cel puțin în prima parte a lunii iulie, iar spre finalul acesteia, când Mercur intră în Leu s-ar putea să ai un șoc. S-ar putea să îți dai seama că ți-ai rispit energia mergând cu toți și la întâlniri și la botezuri și la nunți și la mare și în vacanță și că ai uitat de ce îți doreai să faci cu adevărat pentru tine. 

Prioritizează măcar în a doua parte a lunii. Gândește-te ce anume îți dorești, cum ai putea să evoluezi, care sunt aspectele cu adevărat importante pentru tine. 

Marte în Taur îți poate aduce niște călătorii diferite de cele din prima parte a lunii de care am vorbit, care chiar sunt recomandate pentru tine și evoluția ta. Desigur că acestea vor fi pline de suprize, având în vedere apropierea lui Uranus de Nodul Nord.  Cu aceste călătorii puteți să câștigați mult, puteți să întâlniți oameni de la care chiar aveți de învățat, chiar dacă apar și câteva situații neplăcute.

Învățați cât se poate de mult, călătoriți, plimbați-vă. Urmăriți acest tip de călătorii spirituale, chiar dacă sunt puțin cam provocatoare, ele sunt cele care vă pot face să evoluați. În a doua parte a lunii fiți mai atenți la sănătate.

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel