Femeile zodiacului și trăsăturile lor. Contează Venus și Luna din harta natală!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Avem în față o lună în care toate femeile sunt sărbătorite! De aceea, merită să amintim despre femeile zodiacului. Dacă știi unde ai Luna și Venus în astrogramă, aceste detalii spun multe despre feminitatea ta, dar și despre felul în care iubești!

Iată ce trebuie să știi despre femeile zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec - Prințesa războinică

Ce știm despre femeile Berbec? Se spune că sunt cele mai independente, dar și cele mai focoase. Însă, femeia Berbec pe cât de repede se îndrăgostește, pe atât de repede îi trece. Nu este o fire supusă.

O femeie cu Luna în Berbec are o energie interioară de invidiat. Ar dori să facă mereu lucruri noi și să fie pe primul loc.

O doamnă sau domnișoară cu Luna în Berbec? O adevărată prințesă războinică! Se duce și cucerește. Dar este posibil să își piardă interesul după ce face o cucerire. Deci, trebuie să îi menții mereu interesul.

Taur/Ascendent în Taur - Dragostea trece prin stomac

Cum sunt femeile Taur? Mai liniștite și mai conservatoare. Nu le place să fie grăbite și pun accent pe stabilitate. Le place să știe ce urmează. Pe plan profesional, sunt extrem de devotate.

Femeile care au Luna în Taur sunt interesate de siguranța emoțională și financiară.

Femeilor cu Venus în Taur le plac legăturile romantice de lungă durată. Au simț estetic și nu se lasă ușor cucerite. Dar pun preț pe romantism și apreciază dacă le scoți la o cină în doi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni - Wikipedia pe două picioare

Cum sunt femeile Gemeni? Le trebuie multă informație! Sunt mereu curioase, foarte sociabile, vorbesc mult și se implică în diferite situații sau evenimente. 

O femeie cu Luna în Gemeni trăiește din cărți. Orice i se întâmplă, vrea să fie informată și pune preț pe detalii.

Cum poți cuceri o femeie cu Venus în Gemeni? Trebuie să vii cu o replică incredibilă! Și da, are și capacitatea de a se adapta cu ușurință.

Rac/Ascendent în Rac - Este mămica tuturor

Ei bine, femeia Rac este soție, mamă, soră sau prietenă. Pune foarte mult accentul pe siguranță.

O femeie cu Luna în Rac simte nevoia de o legătură cu mama foarte puternică. Dacă nu a avut o relație armonioasă cu aceasta, se dezvoltă mai greu. Din acest motiv, are și nevoie de multă dragoste. Tinde să devină mămica tuturor.

Femeile cu Venus în Rac vor să fie protejate. Adesea, își pot îndrepta atenția către bărbați mai mari decât ele. Sunt diafane și atractive.

Leu/Ascendent în Leu - O regină care pune preț pe valoarea sa

Femeia Leu este vanitoasă, dramatică! Are foarte multă încredere în forțele ei, dar poate deveni ușor arogantă. Trebuie să fie mereu în față și să se bucure de respectul celor din jur.

O femeie cu Luna în Leu simte nevoia de competiție. Dar este și generoasă, creativă și o gazdă de vis.

O femeie cu Venus în Leu vrea să se aranjeze mereu. Nu îi place să treacă neobservată. Vrea să îi cumperi cadouri și să o lauzi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Calculează totul matematic

Femeile Fecioare sunt muncitoare fără măsură! Simt o nevoie mare de apropiere. Deși par pudice sau rezervate, în intimitate sunt cu adevărat expansive.

O femeie cu Luna în Fecioară calculează totul matematic. Simte nevoia de organizare, ordine și logică. Uneori, poate fi considerată rece sau prea calculată.

Femeile cu Venus în Fecioară pun accent pe zona practică a vieții. Sunt atente la detalii și muncesc la fel ca bărbatul, ca să construiască un viitor de succes.

Balanță/Ascendent în Balanță - Armonie și artă

Aceste femei au mare nevoie de diplomație, echilibru și relație. Nu vor să stea singure, nu le place deloc.

Când ai Luna în Balanță, dispui de un interior frumos și vrei ca și ce e în exterior să fie armonios!

Chiar dacă ai o zodie mai puternică (Scorpion, de exemplu), ca femeie cu Luna în Balanță, reușești să îmbraci violența și agresivitatea în alte haine. O femeie cu Luna în Balanță are nevoie de aprobare, de liniște, va întreba mereu dacă este totul bine.

Cu Venus în Balanță, avem feminitatea clasică, cum se îmbracă, cum se machiază, cum se coafează, această femeie este un exemplu. E o plăcere să le vezi pe nativele cu Venus în Balanță. Au un simț artistic bine dezvoltat.

Scorpion/Ascendent în Scorpion - Trai extrem

Femeile cu Luna în Scorpion vin cu un tipar emoțional pasiv-agresiv. Poate că relația cu mama nu a fost una prea bună.

Femeia cu Luna în Scorpion trăiește totul cam prea extrem. Dar are perseverență, determinare.

Cele cu Venus în Scorpion adesea au posesivitate, gelozie, suspiciune, manipulare, frică de trădare. Dezvoltă atașamente puternice, sunt răzbunătoare. Orice durere e resimțită la nivel dublu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător - Libertate, dreptate

Săgetătoarele sunt cu dreptatea. Vor să fie corecte, cât mai bine pregătite din punct de vedere intelectual. Au o nevoie de a-și depăși limitele.

Femeia cu Luna în Săgetător vrea să studieze toată viața. Va călători, se va ruga, interesul ei e să fie liberă, să nu aibă limite, să nu stagneze.

Femeia cu Venus în Săgetător dansează, râde mult. E foarte ambițioasă. Îi plac evenimentele, tot ce ține de cinema, teatru, film.

Capricorn/Ascendent în Capricorn - Un mic zid de gheață

Femeile Capricorn sunt serioase, de aceea se spune că sunt un „zid de gheață”. Sunt considerate ca fiind puțin oportuniste, dar foarte ambițioase.

Dacă are Luna în Capricorn, această femeie nu are acces la emoțiile sale. Are o problemă cu femeile din jurul ei, din cauza faptului că mama mereu o compara cu alte fete. Este foarte serioasă, muncitoare, curajoasă.

Cu Venus în Capricorn, această femeie va iubi mereu o persoană realizată, poate cu diferență de vârstă. E atrasă de bărbații independenți, care o inspiră. Vrea să organizeze, vrea să conducă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător - Oaia neagră a familiei

Au nevoie de libertate, să fie lăsate să fie oaia neagră a familie, rebele, excentrice. Tânjesc după independența pe care alte femei nu o vor. Au mare nevoie de independență!

Femeile cu Luna în Vărsător sunt extrem de amuzante, fac haz de necaz, sunt mereu pregătite de schimbare. Lumea le acuză că sunt zăpăcite, dar sunt prietenoase, sociabile.

Femeia cu Venus în Vărsător se îmbracă ciudat, se vopsește verde în cap, este ieșită din comun.

Pești/Ascendent în Pești - Un ocean de visare

Sensibile, vulnerabile, visează fără limite, au în suflet un ocean al visării, plin de stări și emoții intense.

Femeia cu Luna în Pești, cea mai „prăpăstioasă” din tot zodiacul. Lumea ei interioară este precum într-o poveste de dragoste. Cu Luna în Pești, ea pe dinăuntru devine anxioasă, are o frică de abandon. Dulce, inocentă, dar foarte temătoare, sensibilă.

Femeile cu Venus în Pești sunt cele care vor să vindece, să salveze pe cineva. Creează un soi de dependență, îl iubește, se pierde în persoana respectivă.

Vezi și: Cele CINCI zodii care vor avea o minte deschisă până vineri. Cuvintele unei zodii vor atrage pretendenți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel