Feng Shui. Cinci cristale puternice pentru a manifesta norocul și abundența financiară

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Fengshui
Feng Shui. Cinci cristale puternice pentru a manifesta norocul și abundența financiară (sursa foto: Pixabay)
Feng Shui. Cinci cristale puternice pentru a manifesta norocul și abundența financiară (sursa foto: Pixabay)

Am auzit adesea oameni vorbind despre simbolurile Feng Shui despre care se crede că sporesc norocul bogăției. Există un alt grup care susține utilizarea cristalelor pentru a manifesta bani și a atrage abundența în viață. Crezi în asta?

Există o mare varietate de cristale, așa că este important să-l alegi pe cel potrivit pentru abundenţa financiară. Acest lucru se datorează faptului că îți amintește de obiectivele pe care vrei să le atingi. Iată câteva cristale recomandate despre care se spune că au atributele pentru a crea abundență financiară.

1. Citrin – Piatra Bogăției

Această piatră prețioasă galbenă a fost cunoscută pe scară largă ca „piatra bogăției” sau „piatra comerciantului”. Asta pentru că are o reputație veche de câteva secole privind atragerea prosperităţii. Unii practicanți de Feng Shui consideră că acest cristal de Citrin este extrem de util și eficient în 'perioada 8' (Anul 2004 – 2024). Dacă eşti în căutarea unui cristal care să manifeste intenția de a atinge obiectivele financiare, citrinul este potrivit.

Poţi alege să porţi această piatră citrin ca accesoriu, cum ar fi într-o brățară sau colier oriunde ai merge. Alternativ, este, de asemenea, optim să fie plasat în sectoarele de bogăție de acasă și birouri. Funcționează ca un magnet de bani care aduce noroc, succes în afaceri și câștig neașteptat proprietarilor.

2. Ametist violet

Ametistul violet este o piatră a înțelepciunii care promovează pacea interioară și restabilește echilibrul în viața ta. Dacă poți realiza toate acestea, cu siguranță te va ajuta să atragi bani în viața ta cu mai puține obstacole financiare sau blocaje.

Este bine să așezi ametistul violet în zona bogată a casei. Ajută la energizarea sectorului pentru a spori bogăția și prosperitatea.

3. Cuarț clar

Este un cristal care ajută la amplificarea energiei și a intenției, inclusiv a bogăției. Dacă vrei să atingi un obiectiv financiar, folosește această piatră pentru a-ți menține intenția puternică. Cel mai bine este folosit împreună cu alte cristale care atrag prosperitate pentru a mări efectul.

4. Jad

Această piatră prețioasă este unul dintre cele mai bune cristale care manifestă bani și oportunități pentru noi întreprinderi. Oamenii îl poartă ori de câte ori merg la evenimente importante, cum ar fi un interviu sau o întâlnire de afaceri pentru încheierea de oferte. Se zice că aduce noroc și crește șansele de succes.

În lumea Feng Shui, simbolurile norocoase precum pixiu, elefanții și multe altele sunt considerate a fi mai eficiente dacă sunt făcute din jad.

5. Pirita – 'Aurul Proştilor'

Doar privind aspectul piritei, seamănă cu aurul prețios care simbolizează bogăția și abundența. Este, de asemenea, o piatră care ajută în afaceri și activități academice. De aceea, mulți oameni plasează această piatră în casa și biroul lor, intenționând să atragă norocul.

Pe lângă faptul că aduce noroc, are și un atribut protector care te poate proteja de energia negativă. Prin urmare, creează și promovează un spațiu mai armonios în care să locuiești sau să lucrezi.

Ce faci cu aceste cristale pentru a manifesta norocul banilor?

- Poartă cu tine o piatră prețioasă pentru a ajuta la decizii financiare și pentru a amplifica energia pentru a atrage norocul bogăției. De asemenea, îl poţi adăuga în portofel/poșetă sau îl poţi purta ca bijuterie.

- Pe baza hărții Feng Shui Bagua, poți plasa aceste cristale în sud-estul casei tale. Sectorul este pentru bogăție și prosperitate. Alternativ, le poţi plasa și în colțul cu averea personală, care este calculată folosind data/ora nașterii.

- Dacă conduci o afacere, este favorabil să plasezi aceste pietre prețioase în zona casieriei. Acest lucru se datorează faptului că simbolizează atragerea clienților și a bogăției în spațiul tău.

- Le poţi aşeza pe birou pentru a-ţi spori intenția de bani.

Aceste pietre prețioase sunt strâns asociate cu Metafizica, cu toate acestea, ar trebui să fie mai mult legată de spațiul chakrelor. Unii oameni cred că aceste pietre pot stimula energia personală pe baza intenției pe care doreşti să o manifestezi în viață, de exemplu, banii.

În concluzie, este important să știi că aceste cristale nu sunt pietre magice care aduc bani fără să depui niciun efort.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel