Feng Shui. Culori norocoase 2022 pentru fiecare semn zodiacal

astrosens Team | Dată: 04 ian 2022, 15:28 | Categorie: Astrologie chinezeasca
Feng Shui. Culori norocoase 2022 pentru fiecare semn zodiacal (sursa foto: Ricardo Dominguez / Unsplash.com)
Feng Shui. Culori norocoase 2022 pentru fiecare semn zodiacal (sursa foto: Ricardo Dominguez / Unsplash.com)

Pe baza calendarului lunar, Anul Nou Chinezesc (Anul Tigrului) începe la 1 februarie 2022. Mulți oameni vor să ştie în avans culoarea norocoasă în 2022 pentru semnul lor zodiacal. Dacă nu ţi-ai cumpărat deja hainele de Anul Nou Chinezesc, foloseşte acest ghid recomandat de site-ul fengshuibeginner.com pentru a profita la maximum de beneficiile culorilor norocoase.

Există multe metode de a determina culorile tale norocoase. Unii oameni folosesc propria diagramă natală (Ba Zi), 5 elemente sau anul nașterii, după care se determină în mod obișnuit semnul zodiacal chinezesc.

Care sunt culorile tale norocoase pentru anul 2022?

Şobolan: galben, violet, portocaliu, roșu

Bivol: roșu, auriu, alb, argintiu

Tigru: verde, roz, albastru, alb

Iepure: bej, alb, auriu, galben, roșu

Dragon: maro, bej, verde, auriu

Şarpe: negru, verde, alb, mahon

Cal: maro, galben, roșu, violet

Oaie / Capră: albastru, alb, bej, portocaliu

Maimuţă: albastru, violet, roz, portocaliu

Cocoş: alb, bej, galben, verde

Câine: roșu, auriu, alb, bej

Porc: violet, roz, alb, roșu

Citeşte şi: Feng Shui. Curățenia de primăvară pentru noroc: date de bun augur în 2022

2022 - Anul Tigrului de Apă

Potrivit zodiacului chinez, 2022 este Anul Tigrului-Apă. Anul Nou Chinezesc al Tigrului de apă va începe pe 01 februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie st 2023, atunci când Anul Iepurelui Negru va începe. Află ce îţi pregăteşte, în linii mari, anul 2022 în funcţie de anul naşterii tale, ce elemente de Feng Shui să aduci în casa ta şi ce va însemna anul 2022 pentru copiii care se nasc în acest an.

Tigrul este al treilea dintre cele douăsprezece semne zodiacale chinezeşti, iar corespondentul său în horoscopul european este Vărsător.

Dacă cineva este născut sau se naşte în anii 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 sau 2022, se poate spune că se află sub semnul Tigrului.

Tigrul reprezintă energie, forță, protecție, altruism, conducere, intenție, respect, idei revoluționare, dar și vulnerabilitate, sensibilitate, egoism, supraestimare și o atitudine „totul sau nimic”.

Elementul fix al Tigrului este lemnul. 2022 este un an al apei, potrivit Chinese Five Elements, citat de The Chinese Zodiac. Deoarece apa este echivalentul culorii negre în sistemul cu cinci elemente, anul 2022 este numit și Anul Tigrului Negru Yang.

Citeşte şi: 2022 Anul Tigrului. Zodiacul Chinezesc: Previziuni pentru fiecare semn, în funcţie de anul naşterii. Ce să ai mereu în casa ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience