Feng Shui în dragoste: OPT sfaturi pentru a-ţi găsi jumătatea

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Feng Shui în dragoste: OPT sfaturi pentru a-ţi găsi jumătatea (sursa foto: Pixabay)
Feng Shui în dragoste: OPT sfaturi pentru a-ţi găsi jumătatea (sursa foto: Pixabay)

Te simți mereu stresat când oamenii încep să te întrebe dacă ești într-o relaţie sau te căsătorești în curând? Te simți iritat când ești bombardat cu întrebări despre relațiile amoroase în timpul întâlnirilor de familie?

Foarte mulţi tânjesc după o căsnicie fericită și speră să fie într-o relaţie, așa că unii ar putea alege să folosească Feng Shui pentru a îmbunătăți norocul în dragoste pentru a ieși din statutul de celibatar sau chiar să sune clopotele în curând.

Să explorăm împreună sfaturile Feng Shui care joacă un rol în atragerea norocului în dragoste și a unui partener potrivit în viața ta.

Sfaturi de dragoste Feng Shui pentru cei singuri

1. Privește mai întâi în dormitorul tău - Nu așeza patul cu o latură pe perete, deoarece simbolizează că noua relație nu este binevenită.

Este recomandat să poziționezi patul astfel încât să existe spațiu egal pe ambele părți și să crezi un flux de qi echilibrat, trimițând un semnal de invitație.

2. Îndepărtează pernele suplimentare sau jucăriile de pluş din pat, deoarece acestea reprezintă mai puţin spaţiu pentru care altcineva să ţi se alăture.

3. Dinamizarea colțului de dragoste cu simbolul iubirii – În harta bagua, zona de dragoste sau relație a căminului este în sectorul de sud-vest. Poţi activa energia acestui sector de dragoste cu cristal de cuarț roz trandafir. Asigură-te că îndepărtezi orice floare moartă sau uscată și ţine spațiul curat. Pe lângă asta, poţi lua în considerare și pictarea colțului de sud-vest cu o culoare roz deschis.

4. Asigură-te că ai spațiu liber în garderoba și patul tău, astfel încât să simbolizeze că eşti gata să-ți întâmpini partenerul/a în viața ta. De asemenea, poţi lua în considerare obținerea unui pat mai mare dacă încă dormi într-un pat de o singură persoană.

5. Este recomandat să așezi câte o noptieră pe fiecare parte, care simbolizează egalitatea în relație și spațiu. Acesta este unul dintre cele mai comune sfaturi Feng Shui pentru a atrage relații amoroase.

6. Nu pune statui religioase sau figurine în dormitorul tău pentru că în primul rând nu este potrivit și în al doilea rând este, de asemenea, un indiciu că nu vrei să începi o relație. 

7. Selectarea corectă a lucrărilor de artă este importantă – Alege acele lucrări de artă care reprezintă dragostea, cum ar fi doi îndrăgostiți care se îmbrățișează sau văd răsăritul împreună. Evită acele lucrări de artă care înfățișează violență, tristețe și religie.

8. Nu în ultimul rând, chiar dacă ai aplicat toate sfaturile de dragoste Feng Shui de mai sus pentru cei singuri, nu va funcționa dacă stai acasă tot timpul anului.

Așa că ieși din casă și începe să te implici în activități sociale sau aplicaţii matrimoniale pentru mai multe șanse de a te întâlni cu alte persoane.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel