Feng Shui: PATRU metode practice pentru curăţarea energiei din casa ta

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Feng Shui: PATRU metode practice pentru curăţarea energiei din casa ta (sursa foto: Pixabay)
Feng Shui: PATRU metode practice pentru curăţarea energiei din casa ta (sursa foto: Pixabay)

Curățarea casei joacă un rol important în crearea unei energii bune Feng Shui în casă. Acest lucru se datorează faptului că Feng Shui este despre valorificarea energiei bune, cunoscută și sub numele de „Chi”. Încercăm să folosim acest proces pentru a înlocui energia veche sau stagnantă cu energia nouă, pozitivă şi revigorantă. Pe lângă faptul că aduce schimbări pozitive în casa ta, aduce și beneficii pentru bunăstarea ta fizică și psihică.

Se recomandă efectuarea curăţarea casei cel puţin o dată pe an, mai ales ân perioada Anului Nou Chinezesc. Există și alte situații în care poți elimina energia negativă.

Când ar trebui să foloseşti curățarea casei?

1. Când te muţi într-o casă nouă, o 'curăţenie' este recomandată pentru a curăța energiile aparțin proprietarilor anteriori.

2. Când locuitorii din gospodărie au prea multe certuri.

3. Când te simți dezamăgit de noroc și te confrunţi cu obstacole în orice faci.

4. Când începe un nou an pentru a primi energie nouă și pozitivă pentru anul care vine.

5. Când simți o prezență nedorită în casă.

6. După evenimente nefericite precum divorțul, avortul spontan, decesul unor membri ai familiei.

Care sunt metodele de curățare a casei?

1. Curăţare prin arderea salviei

Arderea salviei este una dintre cele mai eficiente metode de a elimina energia negativă acumulată în casa ta. Deschide ferestrele din interiorul casei tale. În mod similar cu beneficiile lămpii Himalaya, fumul salviei arse eliberează, de asemenea, un ion negativ în aer, care poate curăța un spațiu în mod natural.

Cum folosești salvia?

– După ce aprinzi un mănunchi de salvie uscată, trebuie să mergi prin fiecare cameră, afumând toate colțurile și trasând conturul camerei, iar acest proces continuă până când parcurgi toate încăperile din casă.

– Poţi folosi o pană pe care o fluturi pentru a răspândi fumul prin casă.

– După ce acoperi toate zonele, poţi lăsa salvia să ardă în aer liber.

– În cele din urmă, arde ceva cu un parfum dulce pentru a umple spațiul cu un miros plăcut.

2. Cură cu apă sărată

Cura cu apă sărată este o cură populară și eficientă Feng Shui care ajută la eliminarea energiei negative din casa unei persoane. Combină efectele purificatoare ale sării și apei, împreună cu Monedele chinezești care aparțin elementului Metal.

De asemenea, este folosit în mod obișnuit pentru a neutraliza efectele negative ale stelei zburătoare Feng Shui #2 și #5.

Cura cu apă sărată Feng Shui este un remediu practicat în Feng Shui clasic. Acesta este un remediu folosit pentru a echilibra energiile anuale provocatoare ale celor două sectoare Foc și cinci sectoare Lemn. Este recomandat să lucrezi cu un practicant Feng Shui cu stea zburătoare pentru a localiza aceste stele anuale în casa ta în fiecare an.

Cum se folosește sarea în Feng Shui?

De-a lungul istoriei, culturile au folosit sarea pentru binecuvântare, protecție și noroc. Poţi pune boluri cu sare de mare timp de 24 de ore în locurile din casă cu energie scăzută. Apoi, arunci simbolic sarea adăugând apă și lăsând totul să curgă într-un canal de scurgere.

3. Vasul cântător tibetan

Pe lângă utilizarea unui castron/ vas cântător tibetan pentru a curăța cristalele, este și un instrument eficient. Ajută la dispersarea energiei stagnante și blocate cu sunetul produs atunci când ciocanul este lovit pe bol.

4. Cristale

De asemenea, poți lua în considerare utilizarea cristalelor pentru a curăța energia casei tale sau chiar propria energie. Dacă eşti iubitor de cristale, știi cu siguranță că cristalele au propriile vibrații și energii. Cristalele precum ametistul violet, selenitul și cuarțul alb/clar sunt foarte eficiente pentru curățarea energiei negative.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel