Fiecare zodie are o planetă guvernatoare. Care este influența acesteia asupra vieții fiecăruia?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Fiecare semn zodiacal are o planetă guvernatoare, care influențează modul în care acea zodie își trăiește viața. Totodată, acea planetă are și un reprezentant în mitologie.

Această planetă oferă informații despre trăsăturile de bază și personalitatea fiecărui semn zodiacal. Pe măsură ce cineva își parcurge călătoria prin viață, adesea întruchipează energia acestei planete, ca și cum ar fi un protector care te împuternicește să fii tu însuți.

De către cine este reprezentat fiecare guvernator în mitologie?

Marte – Ares, Zeul Războiului

Venus – Afrodita, Zeița Frumuseții

Mercur – Hermes, Zeul Comunicării

Luna - Selene, Zeița și Personificarea Lunii

Soarele - Helios, Zeul Soarelui/Apollo, Zeul Luminii și al Justiției

Pluto – Hades, Zeul Lumii Subpământene

Jupiter – Zeus, Zeul Cerurilor

Saturn – Cronos, Zeul Timpului

Uranus – Uranus, Zeul Raiului și al Cerului

Neptun – Poseidon, Zeul Mării

Berbecul, primul semn al zodiacului, este guvernat de războinicul Marte. Precum Marte, Berbecii sunt îndrăzneți, aventuroși și plini de energie. Le place să preia controlul și să conducă, exact ca un războinic neînfricat care se aruncă în luptă.

Taurul este guvernat de Venus. Aceasta aduce frumusețe, plăcere și senzualitate celor din zodia Taurului. Au un gust pentru lucrurile fine în viață și le place să se răsfețe în confort și lux. În plus, sunt incredibil de loiali și statornici, exact ca un romantic incurabil.

Gemenii sunt guvernați de curiosul Mercur. Acesta le oferă Gemenilor istețimea rapidă, farmecul și dragostea pentru comunicare. Sunt sociabili și prosperă în diversitate, mereu dornici să învețe și să exploreze idei noi.

Racul este guvernat de protectoarea Lună. La acesta, totul este totul despre emoții și intuiție. Precum Luna, Racii sunt profund sensibili și empatici. Sunt îngrijitori înnăscuți care prioritizează familia și căminul, creând spații sigure și confortabile pentru ei și cei dragi.

Ce înseamnă un stellium în astrologie? Vom avea unul pe 6 iunie și aduce forță și energie!

Leul, guvernat de Soare, strălucește puternic ca o stea. Leii sunt încrezători, pasionali și plini de carismă. Le place să fie în centrul atenției și au un talent natural pentru conducere și creativitate.

Fecioara este guvernată de Mercur. La acestea, totul este totul despre precizie și detaliu. Fecioarele sunt perfecționiste care excelează în organizare și rezolvarea problemelor. Sunt practice, muncitoare și mereu în căutarea îmbunătățirii.

Balanța, guvernată de Venus cea fermecătoare, caută armonie și echilibru în toate lucrurile. Balanțele sunt diplomatice, sociabile și au un simț acut al dreptății. Valorizează relațiile și se străduiesc să creeze pace și echitate oriunde merg.

Scorpionul, guvernat de Marte și de Pluto (în astrologia modernă), este misterios și transformator. Scorpionii sunt pasionali, plini de resurse și profund intuitivi. Nu se tem să se scufunde în adâncul emoțiilor lor și să descopere adevăruri ascunse.

Săgetătorul, guvernat de Jupiter cel aventuros, caută mereu noi orizonturi. Săgetătorii sunt optimiști, aventuroși și iubesc să exploreze atât fizic, cât și intelectual. Sunt învățători eterni care valorizează libertatea și expansiunea.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Capricornul este guvernat de Saturn cel disciplinat. Pentru acest nativ, totul este totul despre structură și ambiție. Capricornii sunt muncitori, responsabili și determinați să își atingă obiectivele. Sunt lideri înnăscuți care nu se tem să depună efort pentru a ajunge în vârf.

Vărsătorul, guvernat de Uranus cel inovator, este înaintea vremurilor sale. Vărsătorii sunt excentrici, gânditori independenți care merg pe propriul lor drum. Sunt vizionari care se străduiesc să creeze o lume mai bună pentru toți.

Peștii, guvernați de Neptun cel visător (și tradițional de Jupiter), sunt profund spirituali și compasionali. Peștii sunt intuitivi, artistici și intens conectați la lumea viselor și imaginației. Sunt suflete empatice care simt durerea și bucuria altora ca și cum ar fi ale lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel