Filme de Crăciun: recomandări în funcție de zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Nimic nu-ți poate aduce mai multă relaxare decât cuibăritul în pat, pe o vreme mohorâtă. Totuși, ce-ar fi să vezi un film de Crăciun, ca să intri în spiritul sărbătorilor? Avem niște recomandări potrivite pentru tine, în funcție de semnul zodiacal!

Pentru că suntem mereu cu gândul la zodii sau ascendent, bucură-te de următoarea lista și află ce film ți se potrivește cel mai bine!

Berbec/Ascendent în Berbec - Singur acasă, 1990

Ca Berbec, probabil visezi să fii lăsat singur, să te distrezi și să nu-ți bați capul cu nicio responsabilitate. Ei bine, acestui semn hotărât și ambițios i se potrivește de minune filmul "Singur acasă", în care personajul principal, Kevin McCallister este acuzat pentru tot. Copilul de 8 ani este și subestimat, pentru că demonstrează felul în care își poate proteja casa de doi hoți.

Și chiar dacă l-ai văzut deja, întoarce-te în lumea copilăriei și bucură-te din nou!

Taur/Ascendent în Taur - Cum a furat Grinch Crăciunul?, 2000

Știm deja că Taurii tind să fie mai încăpățânați și sunt chiar mândri de asta, așa că personajul amuzant Grinch poate să le fie pe plac. Deși este morocănos, Taurii pot empatiza cu starea lui din preajma sărbătorilor. Să nu mai vorbim despre estetica extrem de veselă și colorată din orașul Whoville - cărui Taur nu i-ar plăcea?

Gemeni/Ascendent în Gemeni - Pur și simplu dragoste, 2003

De obicei, Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că se plictisesc repede și că sunt întotdeauna în căutare de nou în viața lor. În filmul "Pur și simplu dragoste", există o serie de triunghiuri amoroase care le pot menține Gemenilor atenția, de la început, până la sfârșit. Să nu mai spunem de umorul sec, britanic, ce le poate aduce zâmbetul pe buze acestor nativi.

Rac/Ascendent în Rac - Vacanța, 2006

Nimic nu poate fi mai potrivit pentru Raci de sărbători decât să privească acest film. Să ne amintim că Racii sunt semne sensibile și romantice, iar această recomandare îi va încânta. Este vorba despre patru persoane care reușesc să-și depășească temerile și conflictele interioare, pentru a găsi dragostea adevărată. Te-am convins deja?

Leu/Ascendent în Leu - Ultima vacanță, 2006

Leilor le place să iasă în evidență și să facă lucrurile așa cum își doresc. În acest film, Georgia Byrd mai are doar câteva săptămâni de trăit. Leii pot fi emoționați și inspirați de modul în care personajul feminin își creează misiunea de a-și realiza, în sfârșit, toate visele. Acest film îți poate aminti că nu este niciodată prea târziu să alergi după visul tău.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Polar Express, 2004

Credem că Fecioarelor o să le placă povestea clasică, Polar Express. Aceasta amintește de vremuri mai simple, chiar dacă este o poveste clasică și adevărată, care nu se demodează niciodată. Pentru că Fecioarele sunt atente la detalii, acest film animat le va aduce fericire de Crăciun.

Balanță/Ascendent în Balanță - Cel mai fericit anotimp, 2020

O balanță cochetă și inteligentă nu va rezista acestei drame! Te poți identifica cu personajul Abby, care este nevoită să viziteze familia cam agitată a partenerului ei, în preajma sărbătorilor. Un astfel de nativ va fi încântat și de dezbaterea lui Abby, care vrea să pună în balanță dacă relația ei merită sau nu efortul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion - Coșmar înainte de Crăciun, 1990

Scorpionii au o înclinație pentru mistic sau lucruri macabre, așa că filmul acesta li se potrivește de minune. Nu este cel mai festiv sau mai tradițional film de sărbători, dar tindem să spunem că va fi pe placul tău. Te va provoca!

Săgetător/Ascendent în Săgetător - Moșul cel rău, 2003

Săgetătorilor le plac filmele care îi fac să râdă de la prima și până la ultima secvență. Așadar, Moșul cel rău este varianta optimă, pentru că are de toate, de la dramă, până la comedie pură.

Capricorn/Ascendent în Capricorn - O poveste de Crăciun, 1983

Capricornii vor prefera întotdeauna un film clasic, în locul peliculelor moderne. Vorbim despre semne zodiacale muncitoare și ambițioase, care vor fi încântați de dorința lui Ralphie de a obține cadoul visurilor lui.

Vărsător/Ascendent în Vărsător - O viață minunată, 1946

Un vărsător excentric va adora filmele artistice, care transmit un mesaj. În această categorie se înscrie și filmul clasic "O viață minunată", la fel de actual și astăzi. Vei fi emoționat de sacrificiile pe care este nevoit să le facă George Bailey și de însemnătatea faptelor lui pentru familie și prieteni.

Pești/Ascendent în Pești - Elf, 2003

Peștii au compasiune și sunt cel mai spiritual semn din zodiac. Le va fi pe plac Elf, o comedie care face referire la puterea imaginației, cea care salvează și spiritul Crăciunului.

Vezi și: Ce personaj din "Wednesday" ești în funcție de zodia ta?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel