Final de FEBRUARIE memorabil pentru o zodie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28 februarie ne va influența pe toți, însă mai mult pe nativii Pești. 

Iată că ne apropiem de finalul lunii februarie! Iar 2024 este chiar bisect! Pentru Pești sau cei cu ascendentul în acest semn, ultimele zile din februarie pot fi memorabile. 

Acești nativi au parte de o triplă conjuncție în semnul lor! Adică Soarele, Mercur și Marte se vor întâlni cu Saturn. 

În astrologie, Soarele semnifică însăși identitatea ta, dar și modul în care strălucești cel mai tare în această viață. Soarele este mintea ta conștientă. În plus, îți poate oferi răspunsul la eterna întrebare: "Cine sunt?”. Soarele îți tranzitează semnul până pe 20 martie. 

Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie

Mercur guvernează comunicarea în toate formele sale, inclusiv vorbirea, scrisul, ascultarea și exprimarea în general. În același timp, este asociat cu învățarea, înțelegerea și analiza informațiilor, adaptabilitatea și capacitatea de a comunica cu alții. Mercur te vizitează până pe 10 martie. 

Lecțiile lui Mercur în Pești pentru fiecare zodie/ascendent

Cine este Saturn? Profesorul dur și nemilos, care se poate comporta ca un părinte, atunci când ai întârziat mult acasă. Vrea să-ți ofere lecții grele, realități dure și să te responsabilizeze. Să te facă mai matur. Vrea să-ți pună pe tavă provocările, dar și sentimentul de împlinire, după ce ai trecut de toate obstacolele. Saturn va rămâne în Pești până în 2026. 

Întoarcerea lui Saturn, la 29 de ani: de ce este un moment important în viața oricui

Arhetipul Peștilor este cel al haosului, evadării, visării, dizolvării, inspirației. 

Cei trei aștri se întâlnesc pe 28 februarie și îi vor obliga pe unii dintre Pești să își accepte viața. Cel mai probabil, vor fi nevoiți să ia decizii importante, să schimbe atitudinea față de unii oameni sau unele situații sau să se împace cu trecerea timpului. Pe moment, cu siguranță, nu le va conveni. Va exista tendința către victimizare sau escapism. 

Și cum Saturn este cel care dă tonul, răbdarea este cheia succesului în asemenea momente. Abordarea vieții într-un mod matur și asumat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel