Final de lună fantastic pentru aceste DOUĂ Zodii!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine în exclusivitate cu vești pentru aceste două zodii care se vor bucura din plin de beneficiile astrelor. Aflați mai jos despre ce este vorba.

Pe 25 mai Marte intră în Berbec și oferă multă forță, curaj nebun, atenție la posibile tendințe agresive. Pe 28 mai, Venus, Micul Benefic, dar și planeta frumuseții și a plăcerilor intră în semnul confortului și al banilor. Iar pe 30 mai, avem o Lună Nouă în Gemeni, un eveniment numai bun pentru cei care au de susținut examene sau care sunt nevoiți să se adapteze unui nou proces, unei schimbări, unui alt tip de evoluție față de ce erau ei obișnuiți să facă până acum. 

Zodiile extrem de bine aspectate la finalul lunii mai sunt Săgetătorii sau cei cu Ascendentul în Săgetător și Gemenii sau cei cu Ascendentul în Gemeni. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

După retrogradarea lui Mercur, vă veți gândi și la alte lucruri importante din viața voastră, nu doar la muncă. O pauză va fi binemeritată. Nu vă mai stresați, ci mai degrabă concentrați-vă pe zona socială, mergeți la petreceri, distrați-vă alături de prietenii voștri, luați-vă bilete la un concert. Vă veți simți foarte împliniți dacă vă implicați în campanii umanitare sau dacă îi ajutați pe cei din jurul vostru să depășească situații mai dificile. Având în vedere că Jupiter a intrat în casa a 11-a, aveți toate șansele ca prietenii pe care îi întâlniți acum să vă facă să vă simțiți apreciați și să vă aducă validarea mult-dorită, dar și bucurie. Petreceți-vă finalul lunii alături de cei dragi vouă și vă veți simți mi-nu-nat!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Bucurie mare și pentru voi, Săgetătorilor! Culegeți roadele muncii voastre și vă bucurați de un sfârșit de lună pe placul inimii voastre. Atât profesional, cât și relațional vă merge bine, aveți parte de fericire, de emoții plăcute. După ce Jupiter a intrat în Berbec, semn de foc, probabil că ați început deja să simțiți mai multă poftă de viață, de aventură, de a experimenta parcă și mai mult decât vreți să o faceți de obicei. Aveți toate șansele să vă schimbați puțin stilul de viață, poate vă luați alte haine, poate oferiți cadouri și altora și îi molipsiți cu cheful vostru de viață și cu energia pozitivă de care debordați. Acum, după retrogradarea lui Mercur, ar fi posibil să revină niște oameni în viața voastră. Nu vă temeți, ceea ce vă vor spune, va fi de folos în viitor. 

ai citit și despre întoarcerea partenerilor din trecut pe Mercur retrograd și despre ce se întâmplă când îi avem pe Jupiter și pe Venus în Berbec? Click aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel