Fotbal - CM 2022: Croaţia a sărbătorit locul 3 în stradă

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Focuri de artificii pe cerul capitalei, Zagreb, şi strigătele de bucurie pe străzi au marcat victoria Croaţiei în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

„Croaţia este în flăcări! Lacrimi, cântece, mândrie şi bucurie în toată ţara”, a rezumat cotidianul Vecernji List pe site-ul său de internet, la finalul meciului. „Croaţia va petrece o noapte lungă şi fericită”, a adăugat jurnalul, publicând fotografii ale suporterilor în mai multe oraşe şi agitând drapelul tricolor al ţării.

După locul 3 din 1998 şi finala din 2018 din Rusia, pierdută în faţa Franţei, este pentru a treia oară când Croaţia încheie pe podium la Cupa Mondială de la declararea independenţei sale în 1991. „Croaţia este din nou a treia ţară din lume”, a scris comentatorul meciului pentru postul public HRT, imediat după finalul meciului. „Suntem mândri, bucuroşi, fericiţi! Bravo, Croaţia”, a adăugat el, notează Agerpres.

Echipa lui Modric va fi primită duminică la Zagreb de suporteri, la fel ca în 2018 la întoarcerea din Rusia, când peste 550.000 de croaţi i-au aplaudat între aeroport şi piaţa centrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel