Frustrări și tensiuni pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 27 ianuarie, astrele ne pregătesc un mic scandal astrologic: Mercur face conjuncție cu Marte în semnul Capricornului.

Mercur este asociat cu mentalul, comunicarea, ideile și gesturile, în timp ce Marte reprezintă lupta, agresivitatea și energia.

Acestă conjuncție prezintă anumite riscuri, atât la nivel individual, cât și global. Deși poate fi benefică pentru luarea deciziilor, găsirea soluțiilor rapide sau pentru studiu și examene, există și provocări la nivel personal. Neînțelegerile minore pot escalada și deveni greu de gestionat.

Fiind vorba de un aspect pe semne cardinale, cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Iată mesajele astrelor! 

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest aspect îți poate oferi un ton autoritar, intransigență, duritate. Mai ales în ceea ce privește partea profesională. De asemenea, nerăbdarea va fi la ea acasă. Fie că vorbești cu familia sau colegii, s-ar putea să tragi concluzii pripite, să nu te poți concentra pentru a găsi dovezi sau argumente și să deranjezi, bineînțeles, cu tonul pe care îl vei aborda. Există riscul să te superi chiar și din nimic. Este un moment nemaipomenit pentru a demonstra ce talente ai. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur și Marte se ciocnesc în casa a șaptea, cea a relațiilor și a parteneriatelor. Este și Venus de ceva timp acolo, dar nu te va ajuta prea mult. Astrele îți recomandă să eviți reproșurile, acuzele aduse persoanei iubite sau cuvintele prea tăioase. Pentru că s-ar putea să ai parte de un scandal uriaș și greu de stins. Partenerul nu este tolerant și dispus să accepte niciun fel de critică. Fie ea și utilă sau constructivă. Stai departe de agresvitate. 

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția Marte-Capricorn se petrece în casa a patra, acolo unde este de ceva timp și Venus, guvernatoarea ta. Adică în casa familiei și a locuinței. Este posibil să apară stricăciuni și cheltuieli legate de reparații. După care, vrei nu vrei, vei asista la unele scandaluri provocate de cei dragi. Vei fi rugat să ții partea cuiva, dar înțelept ar fi să alegi detașarea și diplomația. Va fi destul de greu pentru că se vor arunca multe replici nedrepte. Și multe dintre acestea îți vor fi și ție adresate. Bineînțeles că dor, dar nu este cazul să le pui la suflet. Depinde doar de tine să gestionezi ceea ce te îngrijorează pe interior.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur se întâlnește cu Marte în semnul tău! O adevărată desfășurare de forțe! Și cum orice concept din astrologie poate fi interpretat atât ca o vulnerabilitate, dar și precum o resursă, așa vom face și cu acest aspect. În primul rând, nu vei avea stare deloc! Vei da dovadă de un exces de zel nemaiîntâlnit, nerăbdare la greu și tendința de începe discuții contradictorii. Aproape că vei avea o plăcere în acest sens. Dar, pe de altă parte, nimeni nu va găsi atât de repede soluții la probleme! În plus, mintea îți merge de minune. Așa că, dacă ești în sesiune sau ai de luat decizii importante, cu siguranță te vei bucura de conjuncție! Este posibil să nu mai ai răbdare cu partenerul.

Vezi ce te așteaptă în prima jumătate a anului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel