Furie și neputință pentru patru zodii până pe 20 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Planeta acțiunii va schimba semnul în câteva zile. 

Până pe 20 mai, Marte, planeta acțiunii, mai stă în semnul Racului. De obicei, când o planetă se pregătește să părăsească un semn, are obiceiul de a se comporta necontrolat. De cele mai multă ori, recurge la un proces de compensare, însă unul exagerat. Ultimul grad al unei zodii se numește grad anaretic și întotdeauna este privit în mod circumspect. Pentru că nu știi niciodată cum va reacționa o planetă acolo. 

Și cum Marte ține de acțiune, furie, lipsa răbdării, dar și de frustrări, vă dați seama ce poate urma până sâmbătă, mai ales pentru zodiile cardinale. 

Dacă ai aceste arhetipuri în astrograma natală, te vei simți destul de tensionat și de împins. Pe românește spus, zgândărit. Mai sunt și alte tendințe cu Marte în Rac și anume aruncarea în niște obiceiuri care nu par atât de rele la prima vedere. Totodată, din cauza nervilor și a frustrărilor, oamenii tind să se arunce în unele obiceiuri dăunătoare(mâncat compulsiv, dependență de alcool, abuz emoțional sau fizic etc.). 

La data de 20 mai, Marte, planeta acțiunii, va trece din semnul stabilității, specifice Racului, în cel al pasiunii și al dramatismului, specifice Leului.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Marte nu este de joacă pentru că este cunoscut ca guvernatorul tău. Și cum tranzitează tot un semn cardinal, așteaptă-te la surprize și tensiuni! Marte trece prin Casa a 4-a, ceea ce înseamnă că este foarte mare nevoie să acorzi mai multă atenție dinamicii familiale. 

Pot fi discuții sau neînțelegeri ori evenimente bruște și neplăcute în familie, la care trebuie să asiști. În primă fază, vei dori să eviți aceste discuții. Dar nu vei putea. Tot cu Marte în Casa a 4-a mai pot apărea situații în care se strică una alta prin casă. Sau te gândești să te muți, fiindcă nu îți mai convine locul în care stai. 

Până pe 20 mai, mai ai totuși ocazia să pui rădăcinile unui proiect. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte petrece ultimele zile în semnul tău. Cum te vei mai întâlni cu el abia peste vreo doi ani, nu ar strica să te gândești la ce ți-a adus din 25 martie încoace. Cu siguranță au fost multe dureri de cap, și la propriu și la figurat. Ai avut ceva sămânță de scandal la început.

Dar furia provocată de Marte poate fi salvatoare. Poate reușești să faci ceva pe ultima sută de metri! Găsește niște activități care să te distragă și care să îmbine partea fizică, dar și pe cea emoțională sau mentală.

Ai nevoie de multă mișcare cu Marte în semnul tău. Pentru că altfel, nu poți folosi ambiția acestei planete. În altă ordine de idei, Marte în Rac te ajută și te împinge de la spate cum nici nu te-ai fi gândit. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte încă este în Casa a 10-a. Deci pot apărea în continuare foarte multe conflicte pe tot ce înseamnă relații cu autoritatea. Acest tranzit te poate irita destul de mult. Poate fi vorba despre o discuție cu un șef sau despre decizii care se iau la nivel de companie.

S-ar putea să apară și negocieri cu partenerul, să devii mult mai sigur pe tine și să spui clar ce îți convine și ce nu. Astrologul te îndeamnă să fii mai îndrăzneț la locul de muncă și să ceri ceea ce ți se cuvine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte mai tranzitează până pe 20 mai casa relațiilor și a parteneratelor. Din omul liniștit care ești, te poți schimba pe nepusă masă. De ce? Fiindcă pot apărea frustrări în cuplu. Partenerul nu spune ce îl supără, dar face nazuri. Sau se comportă precum un copil.

Iar această atitudine te va deranja destul de mult. Se poate ajunge chiar la discuții și evenimente ridicole. Situațiile pot fi tensionate, te cerți din copilării.

Îți recomand să eviți tendințele pasiv-agesive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel