Găsești alinare atunci când visezi o rudă decedată? Oprește-te! Sunt spirite cu planuri malefice!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Freepik.com
Freepik.com

Visul care implică o rudă decedată nu este atât de bun pe cât am crede. Chiar dacă îți oferă confort, Scriptura spune altceva. Fii atent la spiritele malefice care încearcă să intre pe sub pielea ta!

Ce înseamnă atunci când visezi o rudă decedată? Este un motiv de îngrijorare. Spiritele malefice se prefac a fi rudele plecate pe lumea cealaltă. Așadar, trebuie să te rogi împotriva acestor vise.

Pasajul 2 Corinteni 11:14-15 spune: „Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină. Nu este deci mare lucru dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai dreptății. Sfârșitul lor va fi după faptele lor.

Acest pasaj ne spune că, dacă Satana se poate preface într-un înger de lumină, la fel pot face și slujitorii lui. De multe ori, când rudele decedate apar în visele tale, este pentru că acești demoni încearcă să formeze legături cu tine, să te facă să fii de acord cu ei.

Trebuie să ne amintim că, atunci când dormim, intrăm în tărâmul spiritual. Aici intervine și Eclesiastul 9:4-6, care spune: „Oricine trăiește, tot mai are nădejde, căci un câine viu face mai mult decât un leu mort. Cei vii, în adevăr, măcar știu că vor muri; dar cei morți nu știu nimic și nu mai au nicio răsplată, fiindcă până și pomenirea li se uită. Și dragostea lor, și ura lor, și pizma lor de mult au pierit, și niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub Soare.

Exorcizarea nu se petrece doar în filme. Este cât se poate de reală! Cum alungă Biserica demonii?

Este important să ne amintim ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre a fi mort și a fi viu și ce vom experimenta. Morții nu știu nimic. Deci, a spune că tatăl, mama, unchiul sau oricine altcineva a venit în visul tău să-ți spună ceva sau să-ți dea ceva pentru a te consola sau pentru a transmite un mesaj, contravine Cuvântului lui Dumnezeu.

Acest lucru poate fi greu de auzit, deoarece în zilele noastre mulți oameni spun că rudele decedate sunt încă alături de noi și ne oferă confort. Dar realitatea este că nu este deloc așa.

Trebuie să fii atent, pentru că totul este despre formarea de legături în tărâmul spiritual, pentru a te face să fii de acord cu aceste spirite, astfel încât ele să poată fi active în viața ta.

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel