„Glasul care te îmbie”. Reevaluarea dorințelor cu Jupiter retrograd în Berbec până pe 28 octombrie. Previziuni tari pentru toate zodiile

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne atenționează cu privire la retrogradarea lui Jupiter care a început pe 28 iulie 2022. Jupiter rămâne retrograd în semnul Berbecului până pe 28 octombrie. Avem suficient timp la dispoziție să fim atenți la ce ocazii ni se vor reactiva, ce transformări am putea face, ce șanse reapar în fața ochilor noștri. 

Una dintre lecțiile lui Jupiter, ne spune astrologul Daniela Simulescu, este să avem grijă ce ne dorim, căci s-ar putea să nu ne placă. Un alt element căruia ar trebui să-i acordăm mai multă atenție este cel al dorințelor, ne-am dorit autentic de pe 11 mai încoace, chiar asta e ceea ce vrem cu adevărat? Sau pur și simplu am văzut la alții și am zis apoi că am vrea și noi? E momentul să ne reevaluăm dorințele, să începem să ne cunoaștem mai bine. Care e glasul care ne atrage? 

Aș dori să vă ofer un exemplu în acest sens al dorințelor prin puterea unui „glas” care te cheamă. Romanul „Ion” de Liviu Rebreanu are două mari părți: „Glasul pământului” și „Glasul iubirii”. Ion, personajul principal, se zbate între aceste două glasuri. Ion era un tânăr cu toate calitățile pe care și le-ar putea dori: tânăr, arătos, inteligent și harnic. Calitățile sale ajung să fie duse către obsesii, zbuciumat fiind mai întâi de dorința de a avea pământ ajunge să folosească orice mijloace pentru a satisface această dorință nebună care ajunge să distrugă și viețile celor din jurul său, în special când își dă seama că glasul mai puternic era cel al iubirii. 

Ne lăsăm conduși de vocea societății? Vrem ce au ceilalți sau vrem cu adevărat ceea ce ne reprezintă? Jupiter este expansiv, aduce noroc, abundență și tot felul de ocazii în viața noastră, dar el le aduce atunci când am construit pe o bază solidă, altfel nu vom putea duce ceea ce ne dă. 

Care este direcția în care ne-am dori să mergem de data aceasta? Care dintre ocaziile care joacă în fața ochilor noștri e cea care s-ar potrivi nouă? Cât de sinceri suntem cu noi înșine? Ce vrem, de fapt?

Ce glas îmbie zodiile în perioada retrogradării lui Jupiter, până pe 28 octombrie?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Glasul autenticității

De judecata proprie, de aceea trebuie să vă temeți, de mintea voastră, dacă ați fost prea expansiv, dacă ați exagerat și unde anume, asta va trebui să clarificați cu voi înșivă, trebuie să vă ajustați comportamentul și să nu mai considerați că tot ce zboară se mănâncă. Să faceți diferența între ceea ce vă doriți și de ce aveți nevoie cu adevărat, cum anume puteți construi autentic. E o perioadă excelentă de a înțelege cine ești și ce dorești, de a face schimbări importante și de a lansa proiecte noi, căci lui Jupiter în semnul Berbecului îi plac tare mult începuturile. 

Taur/ Ascendent în Taur

Glasul schimbării

Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care nu le-ai fi considerat demne altădată, vei mai renunța la ideile fixe. Vei ajusta totul din mers. De fapt, noțiunea de compromis va căpăta alt sens. Pierderile pe care le-ai avut ar trebui să te pună pe gânduri și să te facă să înțelegi că s-ar putea ca doar tu să fii de vină pentru ele. Ar fi cazul să începi să construiești diferit, căci anul viitor Jupiter va intra în semnul Taurului, iar aceasta e o etapă de pregătire. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Glasul acțiunii și al rostului

Cu Jupiter în casa a 11-a de pe 11 mai încoace, ați cunoscut oameni, ați mers la evenimente, ați fost expuși, dar ați și ajuns la anumite concluzii? De ce ați investiți atât de mult în ceilalți? Ce anume vă lipsește? Încrederea, puterea interioară? Poate că cercul vostru imens de prieteni ar trebui să sufere niște modificări. Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor până pe 28 octombrie va mai aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. 

Rac/ Ascendent în Rac

Glasul schimbării la locul de muncă

Te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Jupiter în casa a 10-a îți cere să fii sincer cu tine însuți pe plan profesional. Acolo unde ai simțit că nu e prea bine la muncă, ai sesizat că e o oarecare instabilitate, atunci acolo ai nevoie de limite sau de schimbări. Lui Jupiter îi place să se miște, nu vrea niciodată să rămână într-un loc unde nu îi este bine, de unde nu obține ceea ce dorește. 

Leu/ Ascendent în Leu

Glasul credinței

Îți poți deschide o afacere, găsi noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Totodată, poate că ar fi cazul să te întrebi ce folos ți-au adus călătoriile pe care le-ai făcut de pe 11 mai până acum. E o perioadă bună să găsești echilibrul între încrederea în Dumnezeu, în univers, într-o forță superioară și în propriile tale puteri. Tendința idealistă din această perioadă are nevoie de dozaj. Nu uita că tot ce înveți acum, îți va folosi anul viitor cu siguranță. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Glasul încrederii în sine

Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start. Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare. Jupiter a fost în casa a 8-a, e posibil să fi intrat în atenția voastră problemele de intimitate, discuții pe teme de sexualitate. Poate că unele dintre acestea se vor relua în cazul în care nu doriți să le băgați în seamă. Pe de altă parte, casa a a 8-a are mare legătură cu senzația că meritați mai mulți bani, dar vă e teamă să vă valorizați. Aveți încredere în voi!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Glasul curajului

O perioadă bună pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Deci vrei nu vrei, în a doua parte a anului te vei confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit. Jupiter vă întreabă: mai stați sau nu mai stați? Ați oferit cumva toată puterea voastră celuilalt? Va trebui să luați decizii, chiar dacă nu vă place. Pentru cei care vor relații noi, ați făcut ceva cu adevărat? De data aceasta s-ar putea să intrați în relații cu oameni la care nu v-ați fi gândit niciodată. Nu vă grăbiți, nu săriți, aveți mare grijă în cine aveți încredere. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Glasul nevoii de odihnă

Jupiter va tranzita sectorul muncii. Poți căuta un nou loc de muncă, poți renegocia condițiile actuale. În orice caz, vei munci mai mult ca altădată. Și nu doar la serviciu. Vor fi și mai multe responsabilități casnice.Va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. De cantitatea și calitatea lui, dacă îl folosești pentru educație sau bucuria sufletului tău. Nivelul de muncă se datorează și faptului că voi înșivă ați cerut mai mult de muncă, vă arată că toată munca suplimentară v-a adus într-un anumit punct. Așadar, v-a adus ceva? Dacă da, continuați! Dacă nu, renunțați! Trebuie să aveți grijă și de voi, de sănătatea voastră, de felul în care vă îngrijiți. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Glasul stabilității

Vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi „cărămizile” necesare pentru fiecare „etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională, de la acceptarea propriului adevăr și nu fuga după idealurile altora. Este în regulă să faceți ceea ce vă face plăcere, însă cu ce rămâneți după ce se duce plăcerea? Ce anume aduce valoare în viața voastră? Ce anume folosește, cu ce pot construi în viitor? Cu ce am rămas? Doar că am vrut să mă aventurez. Trebuie să facem curățenie și în cercul de prieteni. Trebuie să faceți diferența între prieteni, amici și cunoștințe. În afară de asta, vă veți bucura în continuare de: aventuri, iubire, romantism.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Glasul unui nou refugiu

S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente. Cei care vor să vândă, vor găsi potențial cumpărători. Aveți grijă doar la faptul că trebuie să faceți lucrurile cât mai corect, contracte, cauze, să fie toate în ordine. Evenimentele care s-au amânat în familie vor găsi un moment în care să se țină.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Glasul ieșirilor 

Această perioadă este menită să te provoace să îți depășești condiția, să înveți lucruri noi, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Poți călători mai mult. Orice schimbare este binevenită, mai ales că apare în cadrul vieții voastre un sentiment de singurătate, de plictiseală, ați simțit nevoia de apartenență. Plimbați-vă, luați-vă permisul, mergeți în călătorie, nu stați, schimbați-vă cercul de prieteni, cunoașteți oameni noi, aflați de la ei lucruri noi, o să vă priască. Puneți mâna pe telefon și transmiteți un mesaj celorlalți, invitați-i voi  mai bine dacă ei nu vă caută. Mergeți la concerte, la evenimente. 

Pești/ Ascendent în Pești

Glasul golului din voi

Jupiter se va muta în zona banilor și vă va da încrederea necesară să cereți o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obțineți finanțarea pentru propria afacere. Însă, oare nu ați cumpărat prea multe haine, prea multe plăceri? Vine nota de plată pentru toate acestea. Vă dați seama că nu aveți ce face cu ele, că ați luat mai multe decât ați fi avut nevoie. Bine ar fi să vă întrebați: de ce cheltuiesc așa mult, ce gol am în interiorul meu? Ce îmi lipsește? E ceva ce trebuie acoperit, de care vă este frică. Folosiți banii pentru voi mai profund. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel