Gospodinele cu experiență pun un pliculeț de ceai în chiuvetă. Iată explicația

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Gospodinele cu experiență pun un pliculeț de ceai în chiuvetă. Iată explicația. Sursa foto: freepik.com
Gospodinele cu experiență pun un pliculeț de ceai în chiuvetă. Iată explicația. Sursa foto: freepik.com

Pliculețele de ceai au utilizări uimitoare și îți vin în ajutor când e vorba despre curățarea casei.

Pliculețele simple de ceai pot fi utile în bucătărie sau în baie. Află cum să le folosești pentru a beneficia de toate proprietățile lor.

Este o greșeală să arunci la gunoi pliculețele de ceai folosite. Acestea sunt odorizante excelente pe care ar fi păcat să nu le folosești în acest scop. Pliculețele de ceai pot absorbi mirosurile neplăcute din bucătărie sau în baie și chiar și pe cele din scurgerea de la chiuvetă.  

De ce gospodinele cu experiență toarnă oțet în mașina de spălat? Explicația este genială

Reziduurile alimentare, bacteriile și germenii se acumulează în scurgerea de la bucătărie și de la baie În plus, în țevi se acumulează grăsimi, depuneri de detergent și  calcar, care sunt surse pentru mirosurile neplăcute.

Pentru a folosi pliculețe de ceai în acest scop, ar trebui, mai întâi, să le usuci. Pune-le apoi în scurgerea chiuvetei și lasă-le peste noapte.

Care sunt alimentele ce ne oferă energie? Pot fi consumate oricând!

Dimineața vei descoperi că ai scăpat de mirosurile neplăcute, emanate de țevi.  Pune pliculețele de ceai în scurgerea chiuvetei din bucătărie sau de la baie, în fiecare seară, înainte de a merge la culcare.

De asemenea, pliculețele de ceai, puse în frigider, vor elimina mirosurile neplăcute. 

Cu un pliculeț de ceai umed, poți face ca paharele să strălucească, eliminând amprentele și petele de grăsime. Oglinzile, geamurile sau chiar ochelarii pot beneficia de proprietățile de curățare ale pliculețelor de ceai.

Bicarbonatul de sodiu: care îi sunt beneficiile și cum îl putem folosi?

Pentru a face acest lucru, pur și simplu trece plicul de ceai de zonele cu probleme și apoi cu un prosop de hârtie șterge suprafețele și a le reda strălucirea.

Pune pliculețele de ceai uscate se pun în interiorul pantofilor și lasă-le acolo peste noapte. Dimineața pantofii nu vor mai mirosi urât. 

Folosește pliculețe de ceai uzate pentru a revigora plantele. Dacă ai plante de cameră, le poți stimula creșterea cu taninurile din ceai. Îngroapă pliculețele de ceai uzate în solul din ghiveci. Odată cu udarea plantei, pliculețele de ceai vor reține apa și, astfel, vor menține solul umed mai mult timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel