Gregory Scott, astrolog britanic: O zodie pornește conflicte doar dacă i se spune ce să NU facă în luna aprilie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology
Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

O zodie nu acceptă să fie refuzată în luna aprilie! Iată ce ne transmite Gregory Scott, astrolog internațional!

Gregory Scott, astrolog britanic, ne-a oferit previziunile sale pentru luna aprilie. Iată ce transmite astrologul nativilor Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Eclipsa de Soare din Berbec de pe 8 aprilie ți-a influențat zona în care te simți cu adevărat înrădăcinat. Și nu doar atât, ci și locul de muncă pe care l-ai avut de mulți ani, familia, casa, sistemul de credințe, valorile de bază.

Ceea ce trebuie să te întrebi în urma acestei Eclipse este: Voi continua să fac totul așa cum am făcut până acum sau voi privi la ceea ce îmi pasă și la ceea ce vreau să creez în viitor? Sau voi păstra lucrurile așa cum sunt? Și probabilitatea ca tu să păstrezi lucrurile așa cum au fost până acum este foarte mică cu toată acea energie de foc a Berbecului.

Cam White, astrolog american: Zodia care va avea o perioadă intensă în zona familiei și a locuinței

Este foarte probabil să fii motivat să înveți lucruri noi, prin călătorii, prin vizitarea locurilor în care nu ai mai fost niciodată înainte. Și în cele din urmă, este vorba despre pasiunile pe care le ai și le-ai uitat. Trebuie să îți asumi riscuri, nu să cauți sentimentul de siguranță tot timpul. Totodată, învață să te simți încrezător și confortabil cu tine însuți.

Nu vei avea multe probleme când vine vorba despre relațiile tale, dar pot interveni conflicte dacă cineva îți interzice să faci ceva. Poate că vei avea o idee nouă și vei fi entuziasmat, dar este refuzată. Ți s-a spus pentru multă vreme ce să faci. Așa că asta este ceva de gestionat și de analizat, dar trebuie să rămâi diplomat. Poți să-ți exprimi punctul de vedere și să impui limite. Luptă pentru ideile tale, chiar dacă nu sunt acceptate.

În plus, Mercur este retrograd în casa a 3-a, unde mai sunt și alte planete. Retrogradarea lui Mercur îți va agita viața de zi cu zi. Vei face multe drumuri, scrii multe mesaje și dai telefoane. Comunicarea va fi neîncetată pentru tine și nu vei avea limite în acest sens. În plan profesional, chiar și când știi că trebuie să pleci de la serviciu, vei mai îndeplini câteva sarcini sau vei mai face câteva verificări. Pot apărea amânări, anulări, ajustări. Deci neînțelegeri și probleme în comunicare. În toată această agitație, folosește-te de creativitatea pe care o ai și caută să faci ceva cu ea.

În luna aprilie, vei găsi impulsul de a lupta și a face schimbări în viața ta.

Citește și Maren Altman, astrolog internațional: O zodie primește vești bune și găsește armonie în luna aprilie 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel