Hagi şi Mutu, împreună pe teren la meciul de retragere al "Briliantului"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Halep, Tecău, Hagi şi Mutu vor juca meciuri demonstrative la Sports Festival 2022.

Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu vor participa la meciuri demonstrative care vor avea loc în 2022, la Cluj-Napoca, la a treia ediţie a evenimentului Sports Festival, au anunţat, vineri, organizatorii.

Sports Festival, unicul festival dedicat sportului din România, revine anul viitor cu surprize şi super evenimente care vor aduce în faţa publicului campioni de talie mondială. Cea de-a treia ediţie va avea loc în 9-12 iunie 2022 în Cluj-Napoca şi va însemna patru zile în care sportul îşi prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist, se arată în comunicat.

Horia Tecău şi Simona Halep vor juca un super demonstrativ de tenis alături de invitaţii lor. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie, la BT Arena. Meciul va marca retragerea din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, subliniază organizatorii.

Adrian Mutu, golgheterul all-time al naţionalei de fotbal a României (alături de Gheorghe Hagi), îşi va sărbători şi el cariera de jucător la mult aşteptatul meci de retragere care va avea loc în 11 iunie, pe Cluj Arena. La acest meci de fotbal au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti şi Andrea Pirlo. La eveniment va participa cel care a purtat şi a dat greutate tricoului cu număr 10 al naţionalei, înaintea lui Adrian Mutu, şi care a scris istorie în fotbalul mondial: Gheorghe Hagi.

Cea de-a treia ediţie Sports Festival a fost programată iniţial în iunie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei. Biletele pentru cele două meciuri demonstrative care au fost vândute deja, precum şi voucherele care au fost oferite în locul biletelor, rămân valabile pentru reprogramarea din 2022. Iubitorii tenisului şi fotbalului care nu au bilete cumpărate vor putea să le achiziţioneze în primăvara anului viitor când se vor pune în vânzare locurile rămase, transmite Agerpres.

Primele două ediţii Sports Festival au avut loc în 2018 şi 2019, iar la ele au participat zeci de mii de pasionaţi de sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel