Halloween: Costumul perfect pentru tine, în funcţie de zodia ta!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Te-ai gândit vreodată la ce costum ți se potrivește în funcție de zodie?

Ce înseamnă Halloween pentru tine?

Toată lumea are o abordare diferită a sărbătoririi Halloween-ului. Vezi sărbătoarea ca pe o șansă de a veni cu un costum bun de glumă sau de a speria oamenii? Ești minimalist sau mergi dincolo de limite când ești în personaj? Similar cu culoarea puterii zodiacale sau cu bomboanele tale  preferate pe baza zodiacului tău, găsirea celui mai bun costum de Halloween se poate stabili în funcţie personalitatea ta, așa cum este determinat de zodia ta. E timpul să laşi stelele să te ghideze!

Berbec: Spartan sau Super-erou

Persoanele cu acest semn zodiacal sunt directe şi hotărâte. De aceea, pentru Halloween, găsirea unui costum este o sarcină simplă pentru Berbec. „Berbecul se va mulțumi cu un machiaj uşor sau cu o piesă ușor de îmbrăcat”, spune astrologul Guadalupe Terrones, citat de rd.com. „Berbecul stăpânește capul, așa că probabil cea mai mare parte a costumului va fi machiaj, o bandă pentru cap sau altceva pe care îl pot purta”. Sari peste costumul complet de Halloween și pregăteşte-te cu o cască asemănătoare cu cea a regelui spartan Leonidas, un kit de ceară de modelare a efectelor speciale pentru tăieturi și cruste realiste sau o cască cu corn de berbec mistică. Sau alege o salopetă mulată, un abţibild mare de super erou pentru piept şi o capă. Dacă vrei, alege o mască sau o tiara, în funcţie de personajul ales. Te vei simţi în elementul tău.

Taur: Preoteasă voodoo /  Vrăjitoare

Când vine vorba să te îmbraci pentru Halloween, eşti exact opusul Berbecului. Acest semn zodiacal se bucură de orice șansă de a se pregăti pentru un eveniment, astfel încât costumele elaborate și impresionante îi atrag cel mai mult. "Taurul va avea nevoie de toată ziua pentru a se pregăti de Halloween, dar va merita", spune Terrones. „Până la sfârșitul nopții, vor fi de nerecunoscut. Taurul se îmbracă și se machiază ca o formă de artă, iar aceasta este doar o altă ocazie pentru a-și arăta abilitățile.” Taurul va fi absolut fermecător într-un costum inspirat din vrăjitorie / ocultism. Acest lucru spune clar multe despre personalitatea unui nativ Taur. 

Gemeni: Hoţ de bănci

Pentru Gemeni, distracția de Halloween este o petrecere cu prietenii. Prietenii Gemenilor ar trebui să aibă grijă: le plac şmecheriile. „Gemenii sunt genul care fac farse tuturor în timpul petrecerii de Halloween”, spune Terrones. „Au nevoie de un costum care să le permită acest rol jucăuş. Sunt, de asemenea, zodia de la care te aştepţi să îşi schimbe costumul de câteva ori.” Începe noaptea ca 'hoț de bancă' sau Scufița Roșie, astfel încât să poţi purta câteva surprize în 'sacul de bani' sau 'coșul de răchită'. Odată ce te-ai plictisit de primul costum, schimbă-te într-un costum de bufon și distraţi-vă!

Rac: Veveriță zburătoare

Racul nu se simte niciodată mai bine decât atunci când se află în confortul propriei case și același lucru este valabil chiar și de Halloween. „Racul este un semn domestic”, spune Terrones, „așa că îi pot vedea  pe aceşti nativi într-un costum pufos de animal. Şi trebuie să fie confortabil. Fără corsete strânse sau tocuri înalte pentru acest semn. ” O salopetă care imită o veveriță zburătoare te ajută şi să umpli buzunarele ascunse cu cât mai multe bomboane! „Aripile” oferă un plus de confort și pot servi ca un fel de pătură atunci când stai cu familia pentru a viziona filmul tău preferat înfricoșător sau pentru a spune cele mai bune povești cu fantome. Alte salopete adorabile (și ușoare) includ salopete de schelet strălucitoare în întuneric pentru întreaga familie sau o salopetă Pokemon.

Leu: Star de cinema

Leii prosperă în medii sociale, datorită naturii lor gregare și carismatice. Cu toate acestea, Halloween-ul nu este neapărat un întunecat sau înfiorător pentru persoanele cu acest semn zodiacal. „Leul este soarele”, explică Terrones, „Vor dori să poarte ceva care luminează camera și întoarce capul.” Deci, dacă eşti un Leu, probabil că vei dori să îţi păstrezi strălucirea şi carisma cu care i-ai obişnuit pe ceilalţi. Şi ce mod mai potrivit pentru tine decât să imiţi vedeta ta Hollywood preferată sau un artist pe placul tău. Desigur, imita e mult spus pentru tine pentru că ştim că îţi vei lăsa amprenta şi vei reinterpreta personajul după cum îţi place ţie.

Fecioară: Ca ea însăși

Chiar dacă o Fecioară iubește Halloween-ul, probabil că va sări peste îmbrăcăminte anul acesta, pur și simplu pentru că nu este practic. Fără să participe la petreceri majore din cauza pandemiei, oamenii din acest semn zodiacal nu vor vedea cu adevărat rostul de a depune același efort pe care l-ar face de obicei. Ar prefera să găsească modalități de a economisi bani în acest Halloween. „Şi chiar dacă se costumează”, presupune Terrones, „nu îţi vei putea da seama că au făcut-o, deşi îți vor spune exact ce portretizează atunci când i se cere”. Demonstrează-ţi dragostea pentru Halloween, dar păstrează stilul tău simplu şi de efect cu un hanorac pe care scrie: „Oamenii normali mă sperie”, o pălărie de vrăjitoare, un set de costume urlătoare din anii '20 sau unul dintre acele costume ieftine de Halloween, pentru un stop de spontaneitate şi distracţie. Doar e o seară de amuzament cu cei apropiaţi, până la urmă.

Balanță: Regalitate

Balanța găsește cea mai mare bucurie în a lucra cu ceilalți, așa că acele costume la set de două sau de grup vor fi distracţia sa favorită împreună cu gaşca de prieteni. „Balanța este genul de semn care realizează un costum complementar cu partenerul”, spune Terrones. „Dacă este singură, Balanța, condusă de zeița frumuseții, se va înfățișa toată noaptea în speranța de a-și întâlni perechea”. Alege un costum care poate fi de sine stătător, dar care are și capacitatea de a fi un costum comun, cum ar fi Iron Man (trebuie să întâlneşti şi alți Răzbunători) sau o robă  regală. Indiferent dacă ți-ai găsit deja Prinţesa / Prințul sau nu, vei fi arăta superb. 

Scorpion: Grim Reaper / 'Doamna cu coasa'

Salut, regi și regine ale întunericului! Sezonul de Halloween este și sezonul Scorpionului, așa că vei fi în elementul tău în această seară înfricoşătoare. „Scorpionul deține Halloweenul”, spune Terrones. „Scorpionul nu are probleme cu purtarea celui mai întunecat și mai înfricoșător costum de acolo. Este singura dată când se simt văzuți pentru profunzimea lor, fără să se teamă că vor fi judecați pentru asta. ”Simţi până în măduva oaselor că Halloween-ul nu este un moment de glumă - este timpul pentru o sperietură. Te vei înfăţişa perfect ca Grim Reaper, un clovn de coșmar sau un zombie. 

Săgetător: Mască de bal

Săgetătorul vede 31 octombrie ca o altă noapte de petrecere, doar cu o tematică. „Pentru ei, este vorba mai mult de oamenii noi pe care îi vor întâlni sau de experiențele de neuitat pe care le vor avea”, explică Terrones. „O distracţie până în zori necesită un costum care să le susțină rezistența și să li se potrivească”. Poartă ceva ușor, dar măgulitor, cum ar fi un costum militar sau o minunată mască de bal venețiană. 

Capricorn: O figură istorică

„Capricornul va purta un costum elegant, realizat din haine pe care probabil le avea deja în dulap”, spune Terrones. „Nu vor provoca frisoane sau agitație - ci vor să arate respectabil.” Costumul tău de Halloween, Capricorn, va fi la intersecția comodității și spiritului. Va fi ceva care nu necesită mult efort, dar totuși le transmite celorlalţi transmite statutul și aptitudinea ta. O opțiune este să te îmbraci ca o figură istorică, precum William Shakespeare sau Jackie Kennedy.

Vărsător: Ceva cu subînţeles

Cel mai nonconformist semn zodiacal, Vărsătorul încearcă întotdeauna să aibă cel mai original costum. „Vărsătorul va purta un costum pe care nimeni nu îl înțelege, doar pentru a putea începe o conversație despre subiect”, spune Terrones. „Vor purta orice le va oferi o şansă de a vorbi despre ideile lor, în speranța de a obține acceptul pentru ele.” Aceștia sunt oameni care vor transforma conceptele sau expresii populare în costume, cum ar fi costumul inteligent „Binecuvântare ascunsă”: o cămașă cu cuvântul „binecuvântare” pe ea și ochelari cu mustaţă pentru deghizare. Există, de asemenea, „Hawaiian Punch”, un costum de hula cu mănuși de box.

Pești: Ceva artistic

„Peștii văd Halloween-ul ca pe o oportunitate de exprimare”, spune Terrones. Pentru Pești, un costum de Halloween nu ține atât de mult de factorul de sperietură, cât de a-ţi etala capacitatea artistică. „În timp ce Taurul este priceput să se îmbrace creativ”, explică Terrones, „Peștii nu vor să creeze doar un costum care să arate bine. Vor să creeze un costum cu un mesaj.” Înfățișați una dintre operele tale preferate de artă sau literatură cu costumul tău, poate o imiţi pe Mona Lisa. 

De altfel, ştim că cele mai importante lucruri de Halloween sunt bomboanele, dar au alt gust când le savurezi în costumul tău special!

sursa: rd.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel