Horoscop. Parfumul perfect pentru zodia ta

astrosens Team | Dată: 22 sep, 13:19 | Categorie: Diverse
Horoscop. Parfumul perfect pentru zodia ta (sursa: Pixabay)
Horoscop. Parfumul perfect pentru zodia ta (sursa: Pixabay)

Ce parfum îţi place în funcţie de zodie? Da! Astrologia are răspunsul şi la această întrebare! Dacă doreşti să cumperi un parfum unei persoane speciale sau să aduci noi arome în casa ta sau în colecţia proprie de parfumuri, nu ezita să te consulţi cu lista de mai jos pentru a şti la ce note să fii atent înainte de a cumpăra.

Citeşte şi: Cele mai bune lumânări de toamnă pentru zodia ta! Răsfaţă-ţi simţurile cu o casă parfumată

Berbec

Oamenii din acest semn zodiacal sunt dinamici, încrezători și impulsivi. Parfumurile de trandafir și lemn de santal le-ar conveni și le-ar completa personalitatea.

Acești lideri naturali nu se tem să preia conducerea. Sunt super energici, cu o limbă ascuțită, cu inteligență rapidă și feroce. Aceste trăsături de personalitate sunt completate perfect cu mirosuri îndrăznețe și vibrante; combinații de parfumuri care lasă o impresie.

Note preferate: Lemn de santal și trandafir
Flori: Garoafe, trandafir
Condimente: Ardei, ghimbir, tutun, coriandru
Altele: Chihlimbar, piele

Taur

Pasionali și plini de căldură, acestor nativi le plac parfumurile blânde și sofisticate. Iasomia reflectă natura lor pământeană și răbdarea lor.

Taurul este hotărât și de încredere, dar și cu  un temperament iute dacă este agitat. Nativii acestui semn apreciază frumusețea și le place să-şi răsfețe simțurile. Datorită simțului lor de stabilitate, mirosurile pământii sunt şi ele pe gustul lor.

Note preferate: Iasomie
Flori: Trandafirii, Violete
Condimente: Orientale, oţet balsamic, piper negru
Altele: chihlimbar, vanilie

Gemeni

Mirosurile florale și de lămâie sunt cochete, calde și exuberante. Aceste parfumuri s-ar potrivi unei persoane născute în zodia Gemeni.

Acest nativ intelectual nu este doar politicos și energic, ci și adaptabil oricărei situații. Persoanele care au acest semn au nevoie de diversitate, fiind foarte sociabili şi buni ascultători. Gemenii au o adevărată apreciere pentru uleiurile parfumate care prezintă un contrast, dar reușesc totuși să se unească pentru a forma o aromă frumoasă.

Note preferate: Flori și lămâie
Fructe: Grapefruit, lămâie, mandarine
Plante: Lavandă, mentă verde, mentă
Altele: Alun, nuc, migdale

Rac

Ușor schimbători, dar plini de dragoste și căldură, Racii au un amestec de trăsături de personalitate, iar parfumurile fructate și oceanice s-ar potrivi bine cu aceste trăsături.

Fiind protectori, iubitori și grijulii, aceşti nativi sunt piloni în unitățile familiale și de prietenie. Intuitivi și imaginativi, Racii rămân, de asemenea, prudenţi și sunt predispuşi să fie persoane emoționale și private. Racii se simt cel mai bine acasă când se bucură de parfumurile care îi fac să se simtă confortabil.

Note preferate: Fructat și oceanic
Fructe: Castravete, pepene galben
Flori: Iasomie, tuberoză, heliotrop
Altele: Smirnă, vanilie

Leu

Leii au o personalitate puternică, iar parfumurile citrice aduc echilibru și o notă de prospețime și luciditate.

Acest nativ iubitor și bun din fire este fidel și caritabil. Are o minte deschisă și devine rapid centrul atenției într-un cadru de grup. Leii sunt jucăuși și amuzanți; acceptând și apreciindu-i pe ceilalți aşa cum sunt. Când vine vorba de parfumuri, Leii preferă mirosurile uşoare cu note calde și florale.

Notă preferată: Citrice
Fructe: Lime, Mandarine, Clementine
Flori: floare de portocal, ienupăr, Neroli
Condimente: scorțișoară, nucșoară

Fecioara 

Un miros cald și pământesc ca vanilia s-ar potrivi personalității Fecioarelor sensibile, calde și grijulii.

Acest nativ de obicei timid este precaut și minuțios. Cei născuţi sub acest semn sunt inteligenți și practici; uneori chiar perfecționiști. Fecioarele adoră să aibă lucrurile în ordine, preferând realitatea în locul fanteziei. Preferă tonurile pământii, care se regăsesc în natură.

Notă preferată: Vanilie
Note pământii: Fân, Iarbă, Cedru
Condimente şi plante: Busuioc, mușețel, bergamotă
Altele: Grâu, unt

Balanță

Balanţele vor să găsească întotdeauna echilibrul și sunt un amestec de practic și emoțional. Parfumurile fructate și florale ar merge în combinație cu calitățile lor.

Balanțele sunt relaxate și flexibile. Preferă evenimente sociale pașnice unde sunt înconjurate de alții. Când vine vorba de afecțiune, aceşti nativi sunt fermecători, iubitori și plini de compasiune. Oamenii din acest semn apreciază echilibrul și armonia chiar şi în parfumurile pe care le poartă şi le plac mirosurile artistice, dar stabile.

Note preferate: Fructe şi flori
Flori: Geranium, Crinul Văii, Violete, Orhidee
Lemnoase: migdale, mușchi de stejar
Altele: Vanilie

Scorpion

Aceşti nativi sunt misterioși și dinamici și au o aură aparte. Mirosurile lemnoase emană, de asemenea, un sentiment de mister și intensitate.

Acest nativ hotărât este captivant și atrăgător. Mulți oameni sunt atrași de Scorpioni datorită trăsăturilor lor de personalitate dinamice și plăcute. Oamenii născuţi în semnul Scorpionului rezolvă probleme datorită hotărârii lor de a găsi mereu soluţii. Scorpionilor le place ca parfumurile lor să fie la fel de intense ca și personalitatea lor. Notele florale puternice și moscuri grele guvernează selecția de parfumuri a Scorpionilor.

Note preferate: Lămâie
Flori: Frangipani, Gardenia, Wisteria
Condimente: Piper, Anason, Ghimbir
Altele: Vanilie, Piele

Săgetător

Săgetătorii sunt o gură de aer proaspăt și sunt aventuroși și sportivi. Parfumuri precum chihlimbar și pepene galben ar spori aceste trăsături și s-ar potrivi cu personalitatea lor.

Acest semn foarte optimist și distractiv trăiește în stilul cape diem. Sunt oameni entuziaști și adoră aventurile. Energici și aventuroși, persoanele cu semnul Săgetător nu se lasă legaţi sau stăpâniţi de alţii şi au aceeaşi abordare şi când vine vorba de gusturile lor. Acest semn iubitor de libertate este plăcut surprins de mirosurile care lasă o impresie memorabilă.

Note preferate: Pepene galben și chihlimbar
Flori: Iris, Violete
Fructe: Piersică, pere
Condimente: Șofran, nucșoară, cuișoare

Capricorn

Parfumuri răcoritoare și picante, cum ar fi moscul, se potrivesc bine cu oamenii născuți în semnul Capricorn, care sunt capabili și cu gusturi clasice.

Acest semn plin de resurse și disciplinat este un lider înnăscut, cu care nu ar trebui să te încurci. Rămânând calm chiar și în cele mai haotice vremuri, ambiția acestui nativ îi permite să găsească o cale prin cele mai dificile situaţii. Nativii acestui semn sunt cunoscuți pentru realizări ambiţioase şi pentru priceperea de a lucra bine atât în echipă, cât şi singuri. Acești comandanți sunt prudenți în deciziile lor, gândindu-se mereu la viitor.

Notă preferată: Mosc
Flori: Angelica, Păpădie, Mușețel
Condimente: Mentă, salvie, busuioc
Altele: Vetiver, Civet

Vărsător

Un parfum curat și clasic precum lavanda se potrivește cu personalitatea unui Vărsător independent și simplu.

Oamenii născuți sub acest semn onest și loial sunt prietenii tuturor. Acest semn independent apreciază diferențele în ceilalți și originalitatea. Vărsătorilor le place să încerce diferite lucruri și să schimbe mediul înconjurător. Acești buni comunicatori sunt clari și au un efect electric asupra oamenilor, la fel ca notele de parfum pe care le preferă.

Notă preferată: Lavandă
Fructe: Lime, Mandarine
Flori: Hortensie, Floarea dimineții (Morning Glory)
Altele: Eucalipt, bergamotă

Pești

Creativi și cu picioarele pe pământ, oamenii născuți în Pești sunt atenți și fermecători. Mirosurile neobișnuite precum lemnul de cedru și ceaiul verde le-ar flata personalitatea și le-ar spori atracția.

Acest semn inimos este sensibil și simpatic. Sunt independenți și cu adevărat artistici. Oamenii aflați sub semnul Peștilor sunt perspicace, în special față de mediul înconjurător. Peștii sunt flexibili și receptivi. Ei au capacitatea de a se adapta la orice situație dată și de a o vizualiza într-o nouă lumină. Peștii se pot descurca în aproape orice situaţie cu compasiune și răbdare.

Note preferate: Ceai verde și lemn de cedru
Fructe: Mango, Lici (Lychee), Guava
Flori: Tiare, Tuberoza, Champaca
Alcoolice: coniac, absint

surse: naturesgardencandles.com; pinkvilla.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite