Horoscop 1-7 noiembrie. Zodia care va face un pas înapoi. Pune limite în relația cu șefii!

Autorul articolului: Ioana Popa |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
EXCLUSIV
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a oferit previziunile astrale pentru perioada 1-7 noiembrie. O zodie va face un pas înapoi.

Marte în Scorpion

"Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie. După ce a stat în Balanță și i-a obligat pe toți să negocieze, nu neapărat ca la carte, iată că planeta acțiunii se va muta în semnul extremist și strategic al Scorpionului. Știți cum își va găsi Marte puterea și motivația pentru a lupta? Care îi vor fi armele? Durerea. Suferința. Moartea. Criza. Trădarea. Pierderea. Doar trecând prin ele, Marte va reuși să câștige. Altfel nu. Oricât de cinic ar suna (Marte în Scorpion loves it!), vă invit să folosiți tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a ieși învingător, mai puternici față de varianta voastră de acum câteva luni.  Cale de întoarcere nu mai există, nici la nivel individual, și mai ales la cel colectiv!” a atenționat astrologul Daniela Simulescu. 

Marte în Scorpionului "ne va afecta atât la nivel individual, cât și la nivel național. Vom deveni mai radicali, vom vedea totul alb sau negru și vom avea nevoie de a face strategii. Marte în Scorpion oferă însă și o mare putere: aceea de a transforma orice criză într-o mare oportunitate. Deci, putem folosi acest tranzit pentru a renaște după această criză”, a subliniat Daniela Simulescu.

"Scorpionul este unul dintre cele mai complexe semne ale zodiacului. Gândeşte-te la o oală cu apă clocotită, care nu clocotește, dar este suficient de fierbinte încât să te ardă. Dictonul „apele calme sunt adânci” îl descrie bine pe Scorpion - la exterior, acest semn nu te lasă niciodată să-i vezi cum transpiră, dar sub suprafața calmă este o adâncime remarcabilă. Indiferent care este zodia ta, canalizezi această energie chiar acum. Sezonul Scorpion este, de asemenea, un moment uimitor pentru a-ţi consolida relațiile. Gândeşte-te la toți prietenii/iubiţii/partenerii noi pe care i-ai întâlnit în timpul sezonului Balanță și apoi identifică-i pe cei cu care faci 'click' cel mai mult. Concentrează-te pe acele relații", a spus Daniela Simulescu.

Sezonul Scorpion este un moment al transformării și este treaba ta să faci schimbări pozitive și constructive. 

BERBEC

Vom discuta de siguranţă, săptămâna aceasta, despre cheltuielile pe care le-ai făcut sau vrei să le faci, despre resursele pe care le ai cu alţi oameni (dacă ai primit bani, dacă trebuie să îi dai înapoi, dacă trebuie sau nu să vorbeşti cu un contabil, dacă ai datorii, taxe, impozite).

"Este momentul să faci un pas înapoi şi să fii ca un spectator la ceea ce se înâmplă în jurul tău. Nu este cea mai bună săptămână pentru decizii. Este, mai de grabă, o săptămână bună pentru a-ţi încărca bateriile. S-ar putea să ai anumite oportunităţi. Trebuie să faci ceva din punct de vedere profesional, să te iei mai în serios, să te îmbraci altfel, să te porţi altfel, să ştii unde să foloseşti anumite limite în relaţia cu şefii. Venus în Capricorn vorbeşte de un oarecare snobism. Dă-ţi mai multă importanţă în săptămâna ce urmează. La tine, partea asta profesională este importantă, dar şi partea financiară şi de reîncărcare a bateriilor", spune astrologul Daniela Simulescu.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel