Horoscop 1 decembrie 2022. Opoziție Venus-Marte. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem o opoziție Venus/Marte, dar și un careu Mercur/Neptun. 

Pe 1 decembrie avem o opoziție între Venus din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Multe capricii! În relațiile personale, acest aspect poate reînvia pasiunea, însă nu într-un mod plăcut. Atracția este crescută, dar partenerii vor fi în competiție. În parteneriatele profesionale, negocierile vor fi precum un meci de tenis între abstract și simplu. 

Careul dintre Mercur din Gemeni și Neptun din Pești poate fi vinovat de erori de judecată, lipsa logicii sau victimizare exagerată. Risc mare de minciuni, înșelăciune și decizii foarte proaste. Ne putem încrede în oricine, fără a face vreo verificare în prealabil. 

Pe 2 decembrie, Venus din Săgetător face un sextil cu Saturn din Vărsător. Un aspect bun pentru a mai pune o cărămidă în plus la relația personală. De asemenea, putem fi mai cumpătați din punct de vedere financiar și mai pragmatici în orice aspect al vieții. Nevoia de stabilitate va prima. 

Pe 4 decembrie, Venus din Săgetător face un careu cu Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel