Horoscop 1 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Începem o nouă lună. Iată ce mesaje au astrele!

Trebuie să știți că luna februarie este una simplă din punctul de vedere al astrologiei. Evenimentele nu vor fi unele cu răsunet. Mercur scapă de semnul contaminat de retrogradare, Marte este în continuare direct, iar Jupiter se mișcă fără opreliști în Berbec.

Așa că vom sărbători Sfântul Valentin și Dragobetele în liniște. Dar trebuie să știți un lucru. Eu cred că nimic nu este întâmplător! Cred că astrele s-au pus de acord să ne dea un răgaz. Liniștea dinainte furtunii! Pentru că martie va fi o lună explozivă! Vom avea unele tranzite istorice, care vor întoarcea lumea cu susul în jos. Deci vă recomand să vă bucurați de februarie cât de mult puteți!

Pe 4 februarie avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este sâmbătă și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri.

Pe 5 februarie avem Lună Plină în Leu. Un eveniment special. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Și să nu uităm că în același semn se află de câteva zile și Lilith. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Care este legea nescrisă a anului 2023? Daniela Simulescu ne spune ce tranzite ne învață să ne vindecăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel