Horoscop 1 iunie 2023. Careu Mercur-Lilith. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, Mercur din Taur face un careu cu Lilith din Leu.

Pe 1 iunie, Mercur din Taur face un careu cu Lilith din Leu. Aici vom fi tentați să spunem lucruri pe care le ținem ascunse de mult timp. Sau vom avea curajul să folosim unele replici de care altădată ne-am fi temut. Cert este că nu vom mai asculta de regulile societății. 

Pe 3 iunie, Venus din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Vom visa la dragoste, ne vom imagina scenarii precum cele din filmele romantice, vom fi inspirați de iubire și vom mai lăsa de la noi. Poate fi o zi nemaipomenită pentru cei care activează în domeniile artistice sau literare. Creativitatea nu are limite. 

Pe 4 iunie, Mercur face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Una spui, alta se înțelege! Acest aspect poate fi responsabil pentru idei geniale, ieșite din comun, neconvenționale, rebele. Dar și pentru un spirit revoluționar, chiar și pentru aceia mai conservatori. În plus, soluțiile noi găsite pentru problemele financiare pot fi privite cu neîncredere, dar vor da rezultate. 

Tot pe 4 iunie, Luna Plină din Săgetător va fi în careu cu Saturn din Pești. Ne vom da seama că este o mare diferență între a ști și a crede. Iar Saturn face ca lucrurile să fie și mai complicate. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

Pe 5 iunie, Venus intră în Leu. Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudăm cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie-4 septembrie. 

Îți recomandăm să vezi și: 4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel