Horoscop 1 martie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 01 Martie 2023, 08:51 | Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Echipa Astrosens vă dorește o primăvară fericită!

Iată care sunt mesajele astrelor la început de primăvară! Să ne amintim de evenimentele care vor avea loc în luna martie din punct de vedere astrologic.

3 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric. Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. Vom lega ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

7 MARTIE: SATURN INTRĂ ÎN PEȘTI/LUNĂ PLINĂ ÎN FECIOARĂ

Tranzitul planetei limitelor în ultimul semn al zodiacului ne va obliga să vedem ce este real și ce este în imaginația noastră. Teoretic, arhetipul Peștilor nu are limite, iar planeta Saturn nu cunoaște toleranța. Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Cei mai testați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. O zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Nu va fi deloc ușor! 

17 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN TAUR

Cuvântul cheie: confortul! Venus în Taur ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi. Acest tranzit ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus. Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi din materiale de calitate. 

Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate. Totodată, relațional vom avea de câștigat, deși e posibil să venim cu un plus de posesivitate. 

20 MARTIE: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC/ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ

Începe primăvara din punct de vedere astronomic și astrologic. Acest sezon al Berbecului va fi unul special! Pentru că Soarele se va întâlni cu Jupiter. Vom avea nevoie de prospețime, de o lua de la capăt, de acțiune. Bineînțeles, combustibilul din spate va fi furia. Cea încapsulată mult timp. Timp de o lună vom avea ocazia să o transpunem în mod sănătos. 

21 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Soarele și Luna își dau mâna în primul semn al zodiacului. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

23 MARTIE: PLUTO INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

25 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN RAC

Iată că Marte părăsește, în sfârșit, semnul contaminat de retrogradare, al Gemenilor. Planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, dornic de a construi o bază, o fundație și de a stabili unele rădăcini. Acțiunea nu va fi una fățișă, ci una mai degrabă interiorizată. Fiind într-un semn de apă și nu neapărat unul pe placul său, Marte ne va face să fierbem mult și bine până când vom trece la treabă. 

Vezi și: La ce GREȘELI MAJORE ești predispus în dragoste, în funcție de semnul zodiacal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play