Horoscop 10 mai 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 10 mai 2023, 08:52 | Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Care sunt mesajele astrelor?

Care vor fi următoarele evenimente importante?

12 MAI: MERCUR RETROGRAD DIN TAUR VA REFACE UN SEXTIL CU SATURN DIN PEȘTI

Acest aspect ne ajută să ne calculăm și cuvintele. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Și cum Mercur este retrograd, vă dați seama că totul se va face într-un ritm și mai lent ca de obicei. 

13 MAI: VENUS DIN RAC FACE UN SEXTIL CU MERCUR DIN TAUR, CARE DEVINE STAȚIONAR

Vorba dulce mult aduce! Iar blândețea și răbdarea ne pot asigura succesul în multe situații. Cert este că vom fi mai dispuși să ne declarăm sentimentele, ne vom găsi cuvintele potrivite și vom fi și mai dornici de a ne afișa emoțiile. 

Tot în această zi, Venus din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Vom deveni mai lucizi din punct de vedere amoros. Parcă nu mai vrem să investim într-o relație până când nu vom avea claritate și seriozitate din partea celuilalt. 

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

20 MAI: MARTE INTRĂ ÎN LEU

Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului al Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Poți să citești și: Aceste PATRU zodii primesc mesaje noi de la astre. „Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience