Horoscop 11-17 septembrie 2023. Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Mercur își va opri retrogradarea în curând. 

Luna septembrie nu este foarte bogată în evenimente astrologice. Poate și pentru că astrele vor să ne lase să ne tragem sufletul după o primăvara și o vară tare provocatoare și complicate. Ne aflăm într-o perioadă prielnică organizării, curățeniei și detoxifierii(mai ales cea digitală). Cum toamna se numără bobocii, și noi avem nevoie să ne preocupăm mai mult de cele lumești, eficientizare, productivitate și simplitate. 

Cum ne aflăm în continuare în sezonul Fecioarei, suntem invitați către a ne face utili. Vedeți unde puteți contribui în comunitatea voastră. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a da înapoi, fie că este printr-un ospătar la o cantină pentru cei fără adăpost, plantarea de copaci sau mentoring pentru tineri. Dar ajutorul nu trebuie să fie grandios; acte mici de bunătate, cum ar fi ajutorul acordat unui vecin sau ascultarea unui prieten, au un impact imens.

Horoscop Chinezesc pentru 2024, Anul Dragonului de Lemn. O privire internațională amănunțită

Iată detalii despre următoarele aspecte importante

15 SEPTEMBRIE: MERCUR DIRECT ȘI LUNĂ NOUĂ ÎN FECIOARĂ

Mercur în semnul Fecioarei dorește să scape de tot ceea ce i se pare inutil, dar și de tot ce nu merge bine. Iar, de acum până pe 5 octombrie, ne va ajuta să devenim mai analitici și practici. Și nu exagerat de critici. Și să nu uităm că Mercur în semnul Fecioarei direct ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. Fiindcă Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței. Mare atenție la primele zile ale săptămânii când retrogradarea va fi foarte intensă!

Luna Nouă în semnul Fecioarei ne face să ne gândim la ce anume am putea purifica în viața noastră, la o detoxifiere. Acest eveniment ne vorbește și despre economie, sustenabilitate, și minimalism. Putem învăța să trăim cu mai puțin, să mâncam mai eficient, să nu mai distrugem mediul și să apreciem resursele pe care le avem, respectându-le și renunțând la a le mai risipi. Ne vom simți destul de creativi și vom fi mai buni la multi-tasking, făcând mai multe lucruri în același timp, atenție totuși la epuizare și la riscul de a începe fără a mai încheia nimic. De asemenea, această zi este cea mai potrivită pentru curățenia de toamnă, la propriu și la figurat!

De menționat faptul că aceia care au marcaj mutabil în astrogramele natale(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor resimți serios evenimentele următoarei săptămâni. 

Citește și Previziuni astrologice 11-17 septembrie. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel