Horoscop 11 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ce ne rezervă astrele?

La ce ne putem aștepta în perioada următoare, luând-o în calcul pe Venus, actrița principală a lunii din punct de vedere astrologic?

Pe 13 august, Venus retrogradă face conjuncția cu Soarele din Leu. Va exista o legătură clară între personalitate și tipurile de relații pe care le vom căuta. De asemenea, ne putem exprima sentimentele mai ușor. Vom avea tendința de a căuta persoane care ne sunt similare. Dar atenție la capcanele retrogradării! Până pe 4 septembrie, nu este recomandat să luăm nicio decizie importantă în ceea ce privește săgețile lui Cupidon. 

22 august. Venus retrogradă careu Jupiter din Taur

Vom da pe dinafară! Va exista tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

23 iulie. Începutul retrogradării lui Venus

Trecutul amoros se poate reactualiza. Putem să ne dorim o dragoste de-o vară. Iar relațiile blazate vor începe să treacă prin unele teste. 

30 iulie. Venus retrogradă inconjuncție Neptun din Pești

Unul dintre cele mai “nasoale” aspecte atunci când este vorba de dragoste. Unde dai și unde crapă! Din păcate, din cauza lipsei de încredere în noi, vom avea tendința de a ne îndrăgosti de un ideal, de o imagine falsă, de o nălucă. Și pe urmă să fim nevoiți să ne ajustăm permanent aștepările. Iubirea nu înseamnă sacrificiu personal. Evitați cât se poate intrarea într-o relație cu un partener indisponibil! Sau să vă întoarceți la unul din trecut, care v-a făcut deja destul rău. 

4 septembrie. Venus își reia mersul direct. 

Chiar dacă nu mai retrogradă, atenție, că efectele se vor mai vedea până pe 9 octombrie când Venus își va începe tranzitul în Fecioară. 

Îți sugerăm să vezi și următorul articol: Horoscop chinezesc AUGUST 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel