Horoscop 11 octombrie 2022. Mercur intră în Balanță. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Planeta comunicării își începe tranzitul în semnul echilibrului. 

Cele mai importante evenimente ale săptămânii

Pe 11 octombrie, Soarele din Balanță face un trigon cu Saturn din Vărsător. 

Acesta este genul de aspect care în teorie sună bine, dar în practică ne poate fustra. Saturn frânează inițiativele, temporizează sau corectează chiar și atunci când este într-un aspect pozitiv. Dar de un lucru putem fi siguri: dacă unele colaborarări/parteneriate nu se perfectează așa de repede precum ne-am dori, înseamnă că nu sunt cele autentice sau că mai avem de lucrat la ele. 

Mercur se mută în zodia Balanței, unde va sta până pe 29 octombrie. Când planeta comunicării ajunge în semnul echilibrului și a frumosului, vă dați seama că vom aborda în mod diplomat orice discuție. Și pentru că Mercur a fost retrograd în acest semn, vă atrag atenția că încă vom mai resimți efectele până la finalul lunii. 

Pe 12 octombrie, avem un careu Marte/Neptun și o opoziție Mercur/Jupiter. 

Careul dintre Marte din Gemeni și Neptun din Pești creează multe fumigene. Riscul de înșelăciune va fi destul de crescut, atât pe plan personal, cât și individual. Deci nu vă lăsați păcăliți! Proverbul “Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard” va fi mai prezent în viețile noastre ca nicicând. Ne va fi greu să ne dăm seama ce este adevărat și ce nu. Speculațiile vor fi la tot pasul. Vă atrag atenția că încărcătura acestui aspect va dura destul de mult pentru că Marte va și retrograda după 30 octombrie, deci va relua careul la un moment dat. 

Opoziția dintre Mercur din Balanță și Jupiter din Berbec este nemaipomenită pentru dezbateri și negocieri. 

Pe 14 octombrie, Venus din Balanță face un trigon cu Saturn. 

Un aspect bun pentru a închega o relație, pentru a ajusta una mai veche sau pentru a mai pune o cărămidă la deciziile din punct de vedere amoros. Și de ce nu? Putem fi mai practici și pragmatici atunci când vine vorba de cheltuielile importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel