Horoscop 12 ianuarie 2023. Marte direct în Gemeni. Previziunile zilei pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 12 ian 2023, 08:43 | Categorie: Horoscop zilnic
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Horoscop zilnic. Azi, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor!

Pe 12 ianuarie, Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. A venit și acest moment mult așteptat din punct de vedere astrologic!

Să ne reamintim: Marte a intrat aici pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, ale cărei efecte se vor duce până pe 25 martie, când Marte iese de tot din Gemeni și va intra în Rac. Vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Comunicarea va fi mai eficientă și vom găsi mai repede soluții și idei. Ne recâștigăm curiozitatea. Putem face alegeri logice.

Deși efectele acestui eveniment se vor simți până în martie, parcă se întrevede o rază de speranță.

Mercur va fi în continuare retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie, așa că va fi o săptămână plină de suișuri și coborâșuri, cu multă confuzie și agitație.

Tranzitul lui Marte în Gemeni a fost unul puternic, stresant, dar cu destule avantaje. Ne-a dat viața peste cap în ultimele luni. Însă, nu înseamnă că de azi, Marte va spune stop, ci din contră. Abia acum o să-și arate mușchii cu adevărat.

Ce spun astrologii internaționali despre mersul direct al lui Marte în semnul Gemenilor? Acest fenomen poate fi văzut ca o șansă la instrospecție și ca pe un mod de vindecare. Este, de fapt, o șansă de a ne reveni. Ne putem îmbunătăți ideile și soluțiile la problemele care apar. Îl putem folosi pe Marte în avantajul nostru, deoarece ne poate ajuta să ne gândim mai profund la experiențele noastre. Este și o revenire a voinței și a energiei.

Pe 13 ianuarie, avem un sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești. Ne putem pune imaginația și inspirația la muncă. Și parcă nu vom fi atât de exigenți cu propria persoană. 

Pe 14 ianuarie, avem un trigon între Mercur retrograd din Capricorn și Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. De asemenea, acest trigon ne poate ajuta să reluăm unele idei mai vechi, mai diferite. Unele pentru care nu am avut curaj să luptăm. 

Pe 15 ianuarie, Venus din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Vom cere spațiu și independență în relații. Acesta este un aspect tensionat care provoacă neliniște interioară. Ne aprindem repede, dar ne dezlipim la fel de repede. Aveți grijă și la cheltuieli!

Îți recomandăm să citești și: Vești bune pentru Berbec, Scorpion și Pești. Nenumărate provocări pentru Rac, Balanță și Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play