Horoscop 12 iulie 2023. Schimbarea axei Nodurilor Lunare. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Azi, Nodul Sud va trece în Balanță, iar Nodul Nord, bineînțeles, în Berbec. 

12 IULIE: NODUL SUD INTRĂ ÎN BALANȚĂ/NODUL NORD SE MUTĂ ÎN BERBEC

Nodurile lunare reprezintă punctele de intersecţie între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. 

Sunt două puncte virtuale. Nodul Nord reprezintă destinul, sensul nostru în viaţă. Din perspectiva mea, cel mai important este Nodul Sud. Veţi găsi că înseamnă karma, vieţi trecute, pedepse din trecut.

Din proprie experință, mi-am dat seama că Nodul Sud este cel mai important punct dintr-o astrogramă natală. Consider că acesta reprezintă ceea ce preluăm noi din spatele alor noştri. Nu pot să spun despre tine ce ai fost în vieţi trecute, dar pot să îmi dau seama tipare tale transgeneraţionale. Are legătură cu ceea ce preluăm din spate. 

Dacă din decembrie 2021, cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au avut parte de unele situații predestinate, ei bine, din 12 iulie încolo, cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor primi ștafeta. Până la finalul lunii ianuarie din 2025.

Și cum Nodul Sud va trece în Balanță și Nodul Nord în Berbec, tendința omenirii va fi aceea de a fi în extreme în ceea ce privește parteneriatele, relațiile, echilibrul. O mică mențiune: discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu cea reală.

Și vă rog să nu vă gândiți la ceva grav, ci mai degrabă la cursul vieții. Nodurile Lunare sunt întotdeauna retrograde, iar tranzitele lor sunt implacabile. Știți momentele acelea în care vă întrebați: Dacă aș fi făcut așa, oare s-ar mai fi întâmplat asta? Acelea sunt efectele Nodurilor Lunare.

17 IULIE: LUNA NOUĂ ÎN RAC

Pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre, confortul și emoțiile noastre.

23 IULIE: VENUS ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL LEULUI

Retrogradarea va dura până pe 4 septembrie, dar efectele se vor întinde până pe 9 octombrie. 

Venus readuce înapoi acele dorinţe ascunse şi experienţe netrăite pe care le-am îngropat în relaţiile noastre. Nu este un risc garantat în Venus retrogradă ca toţi cei implicaţi în relaţii să devină infideli şi chiar poate deveni un moment în care partenerii de cuplu îşi pot întări relaţia prin comunicare deschisă. Ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm.

Tot în această zi, Soarele intră în Leu. Trecem de la confortul Racului la nevoia de distracție a Leului. Nu degeaba vacanțele sunt în această perioadă. 

Îți recomandăm să citești și: Horoscop chinezesc 2023: previziuni pentru TOATE semnele zodiacale, conform inteligenței artificiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel