Horoscop 12 octombrie 2023. Marte intră în Scorpion. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Planeta acțiunii pășește în semnul pasiunii.

Youtube video image

De astăzi, modul de acțiune se va schimba. Deoarece Marte își începe tranzitul în semnul Scorpionului!

În astrologie, Marte este o planetă asociată cu dorințele noastre, impulsurile noastre și modul în care ne urmărim obiectivele. Este energia brută care ne împinge înainte, ne determină să acționăm și să ne confruntăm cu obstacolele. Scorpionul, pe de altă parte, este un semn al apei, adânc și intuitiv, cunoscut pentru capacitatea sa de a plonja în subconștient și de a scoate la lumină secretele și umbrele. Combinația acestor două energii este nimic altceva decât electrică.

Unul dintre aspectele cele mai fascinante ale acestei combinații este capacitatea sa de a aduce la lumină pasiuni ascunse. Poate că aveți un vis sau o dorință pe care ați ascuns-o sau ați negat-o. Cu Marte în Scorpion, acum este momentul să vă confruntați cu acele dorințe, să le înțelegeți și, eventual, să le urmăriți cu o determinare neclintită.

Dar, ca și cu orice energie puternică și provocatoare, există și riscuri. Tensiunile pot crește, mai ales în relațiile personale. Poate că descoperiți gelozie sau posesivitate în voi sau în partenerul vostru. Aceste emoții pot fi puternice și copleșitoare, dar cu înțelegerea corectă, pot fi și canalizate într-un mod care să ducă la creștere și la înțelegere mai profundă. 

Marte va sta în acest semn până pe 24 noiembrie, timp în care va aduce provocări celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

Mâine, Marte recent intrat în Scorpion se pregătește de un trigon cu Saturn din Pești. Vom simți nevoia să încetinim, și la propriu și la figurat. Răbdarea devine un instrument uimitor și vindecător. Ne vom baza pe cee ce simțim. Intuiția devine cel mai folositor instrument. Ambele planete fiind în semne de apă ne predispun la a ne gestiona emoțiile înainte de a trece la fapte. Este important să frânăm totul. Sau dacă începem un proiect nou, să îl punem pe hârtie pas cu pas. Fără pasiune nu vom reuși nimic!

Nu uitați că la finalul săptămânii avem o Eclipsă de Soare! Click AICI pentru mai multe detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel