Horoscop 12 octombrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Atenție la bani!

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
pixabay.com
pixabay.com

Două zodii să fie atente la cheltuieli, astăzi. 

Astăzi sunt două aspecte importante din punct de vedere astrologic. Un aspect este careul dintre Marte în Gemeni și Neptun în Pești: ”Produce confuzie, suspiciune, înșelăciune, chestii imorale, mult fum, o nebuloasă, o încâlceală în care nu mai știm în cine și-n ce să credem. Marte în Gemeni își duce războiul prin vorbe, iar, în careu cu Neptun, una se zice, alta se înțelege, alta se transmite, alta se propagă” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Tot astăzi, avem o opoziție între Mercur și Jupiter, care ”ne ajută să ne certăm despre cine are dreptate”. 

Horoscop 12 octombrie 2022 BERBEC

Nu-ți priește careul, pentru că Marte e guvernatorul tău și Marte este în casa a treia, în careu cu Neptun. Mintea nu-ți funcționează la parametrii cei mai buni astăzi. Fă tot posibilul să nu ai efort mental prelungit, pentru că s-ar putea să iei decizii foarte greșite pe care tot tu va trebui apoi să le corectezi. Evită efortul mental sau încearcă să ai un program cât mai simplu cu putință. 

Horoscop 12 octombrie 2022 TAUR

Rezumă-te la cheltuielile necesare, nu la cheltuielile pe ce-ți place, superficiale, pentru că s-ar putea să dai mai mulți bani decât ar fi cazul. 

Horoscop 12 octombrie 2022 GEMENI 

Marte este în semnul tău, iar Mercur, guvernatorul tău, e în opoziție cu Jupiter. Poate părea o zi liniștită, dar aș fi puțin mai atentă, pentru că poate o furie mai veche ar putea să iasă la suprafață. Dacă vă este frică de ce zice lumea, s-ar putea să erupă când vă așteptați mai puțin. 

Horoscop 12 octombrie 2022 RAC 

Trecutul nu e sănătos. Vă poate face să luați tratament pe bune, pentru că vă îngrijorați atât de mult și reproșați atât de mult trecutul celor din jur. 

Horoscop 12 octombrie 2022 LEU

Unele dintre planurile voastre nu ies așa cum le-ați pus pe hârtie. La finalul zilei, e bine să vă dați seama că nu sunteți de vină nici voi, cum nici ceilalți nu sunt. 

Horoscop 12 octombrie 2022 FECIOARĂ 

Nu vă bazați pe alții, nu vă lăsați influențați în momentul în care primiți sfaturi profesionale. Nu vă lăsați furați. Aveți grijă și la cheltuieli.

Vezi mai mult aici

Trauma fiecărui semn zodiacal

Care este, de fapt, trauma fiecărui semn zodiacal? Fiecare dintre noi ajunge din cauza traumei pe care o are să atragă exact acele lucruri de care se temea cel mai tare. 

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trauma Berbecilor vine din propria lor teamă de moarte, din faptul că au o personalitate rebel-distructivă dată de o anxietate puternică. De multe ori, agresează de teamă că va fi agresat. Totodată, una dintre cele mai mari frici ale Berbecilor este aceea că nu vor lăsa nimic după ei în lume. Că se vor duce și nu va rămâne nimic în urma lor, este teama de a nu fi uitat. Așadar, marea traumă a Berbecilor se va lega mereu de teamă, aceasta fiind și motorul principal al acțiunilor lor. 

Taur/ Ascendent în Taur

Insensibil și încăpățânat, trauma Taurului este abandonul, de aceea este atât de posesiv, de aceea nu dorește să piardă nimic, sau să scape ceva din mână. Felul în care caută structura, organizarea și rutina face ca Taurul să lase impresia unui tipar al fricii de abandon. De aici vine și lipsa de spontaneitate, dar și senzația că este foarte materialist. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Gemenii au trauma propriei lor dezvoltări și sentimentul că se vor pierde pe ei înșiși, de aceea abandonează totul cu ușurință mergând mereu spre alte și alte schimbări sau domenii. Dacă ar aluneca în rutină, acest semn zodiacal s-ar pierde pe sine și ar avea și senzația că nu sunt suficienți de buni pentru ceilalți, că nu merită mai mult. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel