Horoscop 13 martie. Conjuncție Soare-Neptun în semnul Peștilor

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Horoscop. Conjuncție Soare-Neptun.

Soarele face o conjuncție cu Neptun, în semnul Peștilor. Acest aspect se poate manifesta pe două planuri. Putem beneficia de imaginație, inspirație, sensibilitate și compasiune. Dar putem crea și haos, confuzie. Mai creează și risc de înșelăciune sau dezamăgiri imense. Astrele ne oferă un sfârșit de săptămână plin de nebuloase. 

Berbec

Somnul și odihna sunt prioritare. Încearcă să nu îți aglomerezi programul și să nu lași nimic pe ultima sută de metri. 

Taur

Unele planuri stabilite cu prietenii se vor contramanda în ultimul moment. Te supără instabilitatea din programul tău. 

Gemeni

Poți beneficia de multă atenție din partea celor apropiați. Dar depinde numai și numai de tine de la ce pornește: de la ceva bun sau rău. 

Rac

Visezi cu ochii deschiși. Îți imaginezi tot felul de povești. Preferi să evadezi undeva departe cu mintea și să îi eviți pe cei dragi. 

Citește continuarea pe DCNews!

Despre efectele lui Mercur în Pești

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, atenționează asupra pericolului dezinformării.

Atât la nivel mondial cât și la nivel individual, tranzitul lui Mercur în Pești ne va face să înotăm în ape tulburi deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile pe care le avem.  

Intrând în semnul Peștilor, Mercur ne va conduce către visare, confuzie, haos. Desigur, acesta va aduce un plus celor care lucrează în zone unde instrumentele țin de imaginație, inspirație și creativitate, însă fiți atenți, se poate deschide în fața noastră un univers nebulos, fantasmagoric.

Mercur nu se simte bine în Pești deoarece vine cu informații contradictorii. Azi poți avea o convingere, iar mâine alta. O persoană cu Mercur în Pești leagă ideile de prea multă emoție, rezultatul fiind lipsa logicii.

Energia Peștilor nu are limită, adoră să iasă din lumea aceasta și să exploreze zone înșelătoare, nefiind compatibilă cu situația în care trăim în prezent.

Până pe 27 martie, fiți rezervați, verificați-vă sursele pentru că veți fi vulnerabili, predispuși la a crede orice. Aveți grijă ce distribuiți, ce spuneți, informațiile distorsionate pot face mult rău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel